Če hočete postaviti hišo ali jo renovirati potrebujete ustrezno gradbeno dovoljenje in druge dokumente, ki jih dobite tukaj www.gradbena-dokumentacija.si. Mojstri arhitekti vam bodo naredili načrt in poskrbeli za vso dokumentacijo za vašo stavbo. Ni pomemben namen stavbe, za vse je potrebno dobiti ustrezna dovoljenja, katera so včasih tudi kar zapleten postopek, zato je najbolje to prepustit izkušenim strokovnjakom, ki bodo za vas poskrbeli od začetka do konca, da bo gradnja za vas lepa izkušnja. Tudi, ko dobite dovoljenje, lahko poskrbijo za to, da bo gradnja kakovostna in v skladu z načrti. Zato lahko nadzor nad gradnjo prepustite njim.

gradbeno dovoljenje

Včasih je treba tudi poskrbeti za spremembo namembnosti zemljišča ali objekta in za vse to vam tudi pomagajo, da bo postopek čim krajši in čim boljši. Vse dobite na ključ. Vi le počakate, da se postopek sprevode in izvede. Vsekakor bodo upoštevali vsa pravila in zakone o gradnji, hkrati pa bodo upoštevali vaše želje in zahteve. Te bodo uskladiti z zakon tako, da boste imeli legalno gradnjo in ne boste nikoli imeli težav zaradi tega.

Naredili vam bodo načrte obsega, tehnične opise, risbe in poročila, izračune ter ostale priloge. Vse to določa lokacijske, funkcionalne, oblikovne in tehnične značilnosti vsakega objekta. Najprej naredijo idejno zasnovo, ki jo uskladijo z vami in skico, nato pa že izvedejo načrt, če se z vsem strinjate. Nato vložijo za gradbeno dovoljenje ter potem poskrbijo za izvedbo gradbenih del. Vi dobite objekt na ključ in ga lahko uporabljate ali se vanj vselite. Dejansko je najhitreje in najceneje, da vam to uredijo strokovnjaki, ker se potem ne bo zapletalo.

Projektanti pa bodo upoštevali sodobne tehnične in ekološke standarde, na katere zelo pazijo, da bo gradnja čim bolj naravi in ljudem prijazna ter naravna. Ker poznajo te materiale, jim lahko zaupate, da vam bodo naredili najbolje za vas, kar je možno. Ohladite živce in najemite strokovnjake.