Če imate svojo spletno trgovino, potem zagotovo veste, kako zahtevno je lahko pošiljanje paketov. Če vas zanima, kako si lahko delo čim bolj olajšate, potem za več informacij klikni na malaja.info/posiljanje-paketov/ in si preberite več o njihovi nadvse priročni storitvi.
Samo skladiščenje izdelkov, njihovo pakiranje, nato pa opremljanje paketov in njihovo pošiljanje oziroma dostava, zahteva ogromno časa, stroškov in seveda skrbne organizacije. Lahko sicer zaposlite dodatno ekipo, ki bo slednje opravljala, vendar boste kaj kmalu spoznali, da vse skupaj zahteva velik finančni, pa tudi prostorski in energetski vložek. Zato se raje odločite, da delo skladiščenja, pakiranja in pošiljanja izdelkov po Sloveniji in Evropi zaupate strokovnjakom s tega področja. V fulfilment centru Malaja bodo poskrbeli, da bodo vaši paketi do vaših strank prispeli hitro, učinkovito in v brezhibnem stanju.
pošiljanje paketov

Pošiljanje paketov zaupajte profesionalcem

Podjetje Malaja ima večletne izkušnje s skladiščenjem, pakiranjem in razpošiljanjem paketov širom po Evropi. Tako se lahko pohvalijo z zaupanja vredno storitvijo, zaupajo pa jim številne stranke. Njihova naloga, ki je zelo vestno opravljajo je, da vaše izdelke varno skladiščijo, pripravijo vse potrebno za pakiranje, izdelke nato zapakirajo v primerne embalaže, jih opremijo s podatki naslovnika in kar se da hitro odpremijo po vseh koncih Slovenije ter v vse države Evropske unije.

Pošiljanje paketov tako ne bo več vaša odgovornost, prav tako pa se ne boste rabili ukvarjati s skladiščenjem, pakiranjem in z dostavnimi službami. Fulfilment center Malaja vam tako nudi vrhunsko rešitev za odpremljanje izdelkov, saj se boste lahko od sedaj v popolnosti posvetili tistemu, kar najbolj obvladate – priprava vrhunske ponudbe, ki navduši vaše stranke.

Že res, da je glavno bistvo vsebina, a naj bo očem skrita v popolni embalaži, ki jo bo stranka z veseljem odprla. Malaja pa bo tako s svojo vrhunsko opravljeno storitvijo poskrbela za tisto piko na i, zaradi katere se bodo vaše stranke še toliko raje odločale za vas.