Vinil je kot talna obloga izjemno cenjen, ker je topel, lahek za polaganje in odporen na vlago. Polaganje vinila lahko izvedete sami ali pokličete mojstra, da vam vse uredi, ker ga lahko položite tudi na klik, kar pomeni, da je že narejen in ga ni treba lepiti in kakor koli drugače obdelovati. Samo razrezati ga je treba na tistih mrestih, kjer se mora prilegati točno, kot so vogali in pragovi ali nepravilne oblike sten. Ker je vinil tudi precej ugoden za nakup, ga kupijo skoraj vsi za stanovanja ali za poslovne stavbe, saj je odporen na pritisk in praske ter izgleda zelo lepo.

vinil

Kakovosten vinil je vedno v treh slojih, zato ne kupujte nobenega drugega, da ne boste razočarani. Mora biti dovolj debel in v več plasteh, da boste zadovoljni z njim kot s talno oblogo. Imeti mora izolacijo, srednji sloj in zgornji, ki je namenjen barvanju ter dekoraciji. Ta vrsta talne obloge je cenjena, ker imate preko 700 odtenkov na izbiro. Lahko imitira parket, kateri koli les, kamen, ploščice in druge naravne materiale. Zato boste gotovo našli takega, ki bo ustrezal vašemu pohištvu, stenam in stilu stavbe ter prostorov.

Vrhunski vinil za podjetja in delavnice, skladišča ter proizvodnjo mora biti v treh slojih in je zelo odporen na kolesa, hojo, premikanje, vlečenje, na njem ne ob prask ali vdrtin, saj je dovolj kakovosten in zato tudi cenjen. Vinil ni občutljiv na kemikalije in čistila, zato ga lahko z lahkoto očistite s pometanjem sesanjem ni pranjem na roke ali s stroji do častitega. Zato ga imajo radi vsi, ki imajo otroke ali živali doma, ker lahko takoj počistijo, če je umazanija, da ni bakterij in virusov.

Če niste gotovi, kaj bi izbrali za vaše stanovanje ali podjetje, se posvetujte s prodajalcem, ki vam bo znal izbrati pravo kakovost in barvo vinila za vašo potrebo. Presenečeni boste tudi nad ceno, ker je zelo ugodna, zato ga kupite že danes.