Dlake po nogah, pod pazduho in marsikje drugje so lahko nadležne. Epilacija +ED4:E21 vam bo uničila dlačne mešičke in dlak več ne boste imeli. Še posebej je to problem pri ženskah, ki se morajo res pogosto briti. Obstaja pa trajna rešitev za dlake, tako da vam dlake več ne bodo izraščale. Postopek se imenuje epilacija ali pa lasersko odstranjevanje dlak in mislim, da ste zagotovo že za ta postopek slišali.

epilacija

Nezaželjene dlake nam povzročajo veliko skrbi. Če si jih brijemo ali uporabljamo kakšno depilacijsko kremo ali se dlak hočemo znebiti kakorkoli drugače, naj povem, da bodo zagotovo zrasle nazaj. Epilacija je pa postopek kjer se boste teh dlak znebili za vedno in britje bo problem preteklosti. Je pa res, da mogoče je vsem bolj znano ime lasersko odstranjevanje dlak.s tem postopkom se uničijo dlačni mešički. Dlačni mešiček se uniči trajno, ravno zato je to postopek, ki je vedno bolj priljubljen, še posebej pri ženskah. Je pa epilacija čisto neboleč postopek in tako se ne rabite bati, da bi vas kaj bolelo. S tem postopkom se ne bo poškodovala vaša koža. Je pa za uspešnost potrebno iti na več tretmajev. Uničijo se dlake, ki v tistem tretmaju izraščajo in ravno zato, ker vse dlake naenkrat ne izraščajo je potrebno iti na več tretmajev

Epilacija ali kar lasersko odstranjevanje dlak je vedno bolj priljubljeno. Ženske in pa tudi moški gredo na ta to, ker se hočejo trajno znebit nezaželjenih dlak. Vemo pa, da so dlake res lahko nezaželjene in da če uporabljamo kakšen navaden postopek za odstranjevanje pa dlake kar hitro zrastejo nazaj. Laserska odstranitev dlak pa bo res naredila odlično delo, saj bodo težave z dlakami le še preteklost. Postopek ne bo uničil vaše kože, prav tako pa ne bo čisto nič bolelo. Če tudi vi nočete dlak pa le pojdite na ta postopek.