Bi radi želeli imeti naravne in lepe zobe vendar ste poskusili že vse vendar nič ne pomaga. V tem primeru je rešitev za vas Invisalign. Invisalign je beseda sestavljena is invisible in align, kar pomeni nevidno in poravnano. Tako se bodo vaši zobje lahko poravnali, brez da bi kdo vedel.

Invisalign je prozorna opornica za vaše zobe. Z izdelavo odtisa in računalniško izdelanim načrtom zdravljenja se bodo vaši zobje poravnali zelo hitro. Na podlagi načrta so izdelane opornice za pacijente. Opornice so zamnjane vsakih 7 do 14 dni. Invisalign je primeren za odrastle in otroke. Na voljo so 3 različni paketi invisalign zdravljenja. Prvo je zdravljenje z Invisalign do 7 opornic, drugo do 14 opornic in tretje do 50 ali več opornic.

invisalign

Invisalign oziroma prozorni aparat je bil prvič narejen v ZDA leta 1997 in spremenil svet zobozdravstva za vedno.

Invisalign ima veliko prednosti. Je neviden in ga je težko opaziti. lahko ga snememo in hrano jemo brez motečih dejavnikov v sekundah. Je  higienski, ker g a lhako snamemo zmanjša tveganja ustnih bolezni. Zaradi invisaligna boste potrebovali manj obiskov pri ortodontu, saj se opornice menjaj na vsakih 7 do 14 dni in jih skupaj z urnikom menjave odnesete domov in zamenjate sami. Računalniška demonstracija premikanja zob pa tudi omogoča, da sami virtualno vidimo, kako poteka zdravljenje naših zob. Po končanem zdravljenju pa je invisalign tudi zelo perprosto odstraniti iz zunanje zobne površine brez kakršnih koli poškodb.

Invisalign je popoln za ljudi, ki so veliko v stiku z drugimi ljudmi in ne bi radi nosili fiksnega zobnega aparata, ki bi jih oviral pri govorjenju, jedi hrane in videzu. Invisalign je popolnoma ne moteč in skoraj neviden zobni aparat, ki ne ovira pacienta pri izvajanju vsakdanjih stvari.

Terapija se pri zdravljenju z Invisalign hitreje zaključi. Zaradi samega predvidajočega računalniškega načrta pa je lahko čas zdravljenja tudi časovno prikazan.

Invisalign je tudi priročen za vse tiste, ki imajo slabo ustno higieno, saj je z njim le ta hitrejša