Lesena sončna očala so novost in izjemno dobra novica za vse, ki težko nosijo plastična ali kovinska očala, saj je marsikdo močno alergičen nas plastiko in kovino. Hkrati so taka očala predčasna, vedno aktualna in atraktivna, z njimi boste izstopali zato dopolnite svoj outfit z lesenimi očali. Lesena sončna očala so ročno izdelana iz čistega, 100 % naravnega lesa, zato so okolju zelo prijazna tudi, ko že odslužijo, saj se povsem naravno reciklirajo v organsko snov, ki jo lahko uporabijo rastline še naprej. Z nakupom lesenih sočnih očal tako naredite veliko uslugo sebi, kot tudi okolju in poskrbite za kasnejše rodove.

lesena sončna očala

Lesena sončna očala so namenjena vsem, ki si želite atraktivnega izgleda in želite sporočiti svetu, da vam je mar za okolje ter sebe. Vsestransko so uporabna, saj lahko izberete katerekoli leče si želite, katera barva vam najbolj ustreza. Barvne leče so namenjene zaščiti pred sončno svetlobo. Barvne leče, ki so lahko rjave, sive, različna zelene in modre nudijo odlično UVA in UVB zaščito pred poškodbami očes, ki jo še posebej poleti povzročajo škodljiv sončni žarki.

Ker so lesena sončna očala ročno izdelana, so narejen z veliko pozornosti in so zelo kvalitetne, zato bodo v vaše življenje prinesle pozitivne energije in veselje. Enako velja za vaše bližnje, ki si ravno tako zaslužijo kvalitetna ter atraktivna očala za lep in edinstven izgled.

Izbirate lahko med nekaj barvami okvirjev, seveda v naravnih rjavih lesnih odtenkih, kakršna je naravna barva lesa, iz katerega so Lesena sončna očala ročno izdelana. Tako lahko izberete med svetlo oker barvami, temno rjavimi in rdečkastimi odtenki. Sončna očala so lahko tudi zelo lepo in dragoceno darilo, saj so v lični leseni embalaži, ki hkrati služi kot zaščita za očala. Zagotovo bo osebi, ki ji boste podarili tako dragoceno darilo to sporočilo, da jo res cenite in vas zanima njeno zdravje.