Danes vedno več sedimo, nekateri osem ur v službi, nato še v avtu, doma pri kosilu in še zvečer pred televizijo. Seveda to je malo preveč za našo hrbtenico, saj nam hitro začne kazat razne bolečine. Zato pa je še kako pomembno kako sedimo na primer v službi, posebej, če imamo poklic, ki zahteva delo na računalniku. Osem ur sedet pri računalniku na ne pravem stolu, kjer nas hrbtenica zelo boli ni najbolj zdravo. Zato je dobro, da imamo primerne pisarniške stole. Pisarniški stoli SpinaliS Navigator so narejeni prav za našo hrbtenico, posebej zasnovani za pisarniška dela.

pisarniški stoli

Navadni pisarniški stoli niso danes več najbolj zdravi za dolgoročno sedenje. Saj naša hrbtenica zelo trpi in nam lahko povzroča težave ter bolečine. Zato je dobro, da poskrbimo za drugačni stol, ki je narejen prav za našo hrbtenico in tudi za trebušne mišice. Tudi tukaj se lahko povzročajo težave pri ne pravilnem sedenju. Pisarniški stoli, ki sem jih že omenila zgoraj in ki jih najdete na spletni strani so narejeni čist drugače. Njegovo sedalo in hrbtno naslonjalo sta narejena tako, da se vašem telesu vedno prilagajata. Gibljivi deli se točno namestijo tako, kot se sedete in se premikate, da se počutite udobno in vaša hrbtenica ne trpi.

Pisarniški stoli SpinaliS so tudi narejeni iz mehkega usnjenega materiala, da je samo sedenje res udobno. Lahko imate stol, ki ima tudi naslonjalo za roke, da lahko lepo roke malo odpočijete ali brez tega. Poglejte malo na spletno stran, mogoče si boste omislili kateri udoben pisarniški stol za vaše delo. Pisarniški stoli, ki nudijo res udobje za sedenje brez bolečin v hrbtenici niso samo za pisarne, lahko ga imate tudi doma, ponujajo vam tudi stole za otroke. Saj njihova hrbtenica se še razvija in še je bolj pomembno kako sedijo, ko so na računalniku.