Imate težave z odpadno vodo? Niste priklopljeni na javno kanalizacijo? Na tej spletni strani: https://cistilnanaprava.com/ Imamo pravo rešitev za vas! Čistilne naprave bodo poskrbele za vašo odpadno vodo.

Nekateri posamezniki nimajo svoje domove priključene na javno kanalizacijo. Odpadno vodo pa je tudi prepovedano izlivati v naravo. Zato nam zelo pride prav čistilna naprava. Čistilne naprave bodo vašo odpadno vodo d svojem rezervoarju očistile in jo potem izlije v naravo v podtalnico. Zbirate lahko med betonskimi in plastičnimi oziroma biološkimi čistilnimi napravami. Pri nakupu čistilnih naprav imamo na voljo različne volumne rezervoarjev.

Kako pa se razlikujejo plastična in betonska? Betonska čistilna naprava je zelo vzdržjiva in prenese večje obremenitve, kar pomeni, da jo lahko vgradimo tudi bolj globoko, ker prenese več nasipanega materiala. Betonska čistilna naprava ne povzroča nobenega hrupa, ne pride do nobenih vonjav, se ne kvari in ne potrebuje pogostega praznenja. Dobra lastnost plastične je pa ta, da je bolj fleksibilna in jo lahko montiramo tudi v težje dostopne dele.

Seveda moramo pa tudi paziti, kaj mečemo v naše odtoke. Določene stvari ne smejo priti v čistilno napravo, ker bomo tako uničili njihovo delovanje. Prvo nesmemo metati stvari, ki niso topne v vodi, kot so lasje, tekstili, kondomi, ostanki hrane, deževnica, slana voda, maščobe in podobno. Če želimo poskrbeti za dolgo življenjsko dobo naše čistilne naprave, moramo paziti kaj mečemo v odtoke.

cistilna naprava

Kako pa se odločimo, kolikšno čistilno napravo potrebujemo? To je najbolj odvisno od tega, koliko ljudi živi v naši hiši in koliko vode se dnevno porabi. Potem se približno izračuna kolikošno čistilno napravo potrebujete in se odločite za določeno, ki bo poskrbela da bo vaše gospodinjstvo odlično delovalo.

Torej mislite da je čistilna naprava prava stvar za vas? Imate kakršnokoli vprašanje o tem? Pokličite v podjetje cementni izdelki Gorec, kjer vam bodo na voljo prijazni svetovalci, kateri vam bodo svetovali pri izbiri vaše nove čistilne naprave.