Kdo nima rad daril? Le redki so, ampak kaj ljudem podariti, je večno vprašanje. Da temu ne bo več tako, poglejte na spletno stran www.agaric.si, kjer boste našli za vsako stranko, poslovnega partnerja ali bližnje in domače kakšno zelo primerno darilo za vsako priložnost. Darila podarjamo za osebne praznike, obletnice, razne dogodke ali pa kar tako, iz hvaležnosti in vljudnosti. Podjejte Agaric je specializirano za darila, da so inovativna, moderna, uporabna in primerne cene za vaš budžet. Če ste vedno brez idej, kaj bi podarili, so strokovnjaki za darila res prava rešitev. Lahko se tudi posvetujete z njimi ali sami izberete darila.

agaric

Kako torej izbrati prava darila? Najprej morate vedeti, komu jih boste podarili in kakšen cilj naj ta darila dosežejo. Poznamo promocijska darila in osebna darila, poslovna darila, prestižna darila in še kakšna se najdejo, tudi za praznike.

Promocijska darila podarite na srečanjih in delavnicah. Lahko podarite cenejša darila v darilni vrečki, ki pa so trajna, zanimiva, inovativna in uporabna, da vam stranke ali bodoče stranke delajo reklamo in se vas spomnijo. Taka darila so lahko rokovniki, beležke, pisala, kape, majice, USB ključki, pisarniški matirali ali kuhinjski pripomočki, čokolade in slaščice.

Če vam je stranka zelo pomembna ali pa bi obdarili poslovne partnerje in domače ter prijatelje, izberite darila srednje cenovne vrednosti. To so kakovostna darila, kot so oblačila, kape, dežniki, rokovnik in boljša pisala, elektronika in slušalke, bombonjere ter ročno izdelane slaščice, lepo zapakirane dišave za pisarno in še marsikaj najdete.

Za zelo prestižne stranke in dragocene ljudi izberite malo dražja darila, kot so usnjene torbe in rokovniki, ure, domača hrana kot je pršut, pa na primer med in marmeladama ter ročno izdelana čokolada. Lahko izberete tudi unikatna in posebna pisala, skratka med darili boste našli res veliko zanimivega in se verjetno ne boste mogli odločiti, kaj bi nabavili, zato se posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo pomagal.