Anti ageing je metoda, s katero pomagajo koži, da se ne bi prezgodaj postarala in da zgleda še vedno mladostna, sijoča in lepa. to dosežejo s posebnimi kremami in pilingom za obraz. Nahranijo  celice, ki morajo imeti hranila, da so sveže in lepe. Anti ageing nega traja 90 minut in obsega čiščenje in toniziranje obraza, različen 0piling glede na stanje kože, v katerem je sedja. Nato uporabijo koncentrat Mimik Relax serum, ki ga vtirajo z ultrazvokom. Nato dobite še masažo obraza z Lifting Gelom, ki traja 20 minut. Kasneje za tem vas obložijo z intenzivno masko iz morskih alg, vdelajo serum Hyaluron Vitamins ter dodajo zaključno kremo in Nurishin Oil.

anti ageing
Ko vam pomaga terapevt a anti ageing formulo, vam še svetuje, kako negovati kožo doma, da se učinek terapije podaljša. Na staranje kože vplivata staranje, ki je proces, ki zadene vse in pa tudi nekaj genetike. Na staranje kože vplivajo še hormoni in pa tudi vplivi iz okolja, ki za kožo niso ugodni. Vse to povzroči, da je koža luskasta, hrapava, brazdasta in ima polno gubic ter visi, ni napeta, ni sijoča in lepa. Na kožo polivajo močno tudi UV žarki, ki jih oddaja sonce in zato na kožo moramo paziti vse leto ne samo poleti, ko je več tega sevanja.

Anti ageing metoda vam bo pri vsem tem resnično vidno in trajno pomagala. Ko boste enkrat preizkusili, boste obiskali studio vsakič, ko se bodo pojavile zopet starostne anomalije. Anti ageing pomaga tudi pri tem, ker slabe razvade še bolj poslabšajo stanje kože, to pa je nepravilno prehranjevanje, potem še kajenje in uživanje alkohola, to se na koži resnično pozna, ki je naš največji in precej občutljiv organ.

Močno na kožo vplivajo tudi preveč aktivne življenjski slog, preveč hitenja in stresa, kot tudi slabe razmere v prostorih, kjer je veliko prahu, suh zrak in ogrevanje.