Sedaj je že malo prepozno, ampak lahko začnemo razmišljat že za mesec december. Sigurno vam ni jasno o čem bomo se danes razpisali. Tam v jesenskem času, ko gre leto k koncu začnemo razmišljati o novih koledarjih. Ja, danes bo tekla tema o koledarjih bolj o tisk koledarja. Vsak ima doma sigurno na steni ali na mizi nekje vsaj en koledar za leto ki prihaja. Koledarski tisk se začne tam nekje v novembru ali pozneje. Danes si sigurno ne da nihče tiskat koledarja, saj jih že imamo doma dovolj.

Koledar mora biti doma, no to vsaj jaz mislim. Saj vsak kdaj pa kdaj pogleda na njega, če ne druga si mogoče označimo naše počitnice. Nekateri imamo radi tiste stenske, drugi imajo raje namizne, lahko pa imamo tudi žepni koledar. V podjetju Magma Media delajo tudi tisk koledarja. Ne tiskajo koledarjev samo za kakšna podjetja ali podobne ustanove. Koledar si po svojih željah lahko vsak izdela. Pri njih tisk koledarja poteka zelo hitro in cenovno ugodno. Nekatere tiskovine in prav tako koledarje vam naredijo že v 24 urah od vašega naročila. Izdelajo vam vse vrste koledarjev ali je to namizni ali stenski. Vsaki želji prisluhnejo in se ji posvetijo.

tisk-koledarja

Tisk koledarja je popolnoma po vaših željah. Lahko izberete najbolj priljubljene fotografije prejšnjega leta in vam jih bodo natisnili v koledar. Tako boste čez celo leto lahko obujali spomine na preteklo leto. Nekaj najlepšega je, ko obrneš list na koledarju in vidiš kaj se je dogajalo na teh slikah, kje ste to bili sami ali z družino. Lahko daste v koledar samo slike narave ali česa drugega. Mislim povedati, da lahko imate v koledarju svoje lastne slike, slike svojih spominov. Tisk koledarja je potem njihova stvar, vi pa samo čakate, da vam poštar prinese koledar na vaš dom.