Kot imamo radi svoje stanovanje, prav tako imamo radi svoj avto. Nihče se ne vozi rad v umazaniji, čeprav imamo res včasih zasvinjan avto. Da pa imamo vedno lahko čist avto, nam pomagajo lahko samo tepihi za naš avto. Gumijasti avto tepihi so najboljša rešitev saj se hitro očistijo ter nam zelo olajšajo delo. Tepih vzamemo iz avta ga stresimo in naš avto je že lep in čist. Tako si olajšamo čiščenje ter avto nam bo na dolgi rok hvaležen, saj mu s čistočo podaljšamo življenjsko dobo.

Avto tepihi so že od nekdaj v naših avtomobilih. Samo se sedanji tepihi kar razlikujejo in so boljše kvalitete. Seveda najboljši so gumijasti, saj so za samo čiščenje bolj enostavni. Ne rabimo kakšnega posebnega čistila. Lahko vsak dan jih vzamemo iz avta malo z metlo pometemo, če so umazani pa jih umijemo pod vodo. Zakaj govorim v množini? Zato ker se dobijo v kompletu za celoten avto, spredaj dva in zadaj dva ali trije seveda bolj mali. Tudi za zadaj so poskrbeli, saj naši otroci znajo naredit pravo svinjarijo.

avto tepihi

Avto tepihi , kot sem omenila so narejeni iz kvalitetne gume. Guma nima vonja in ni škodljiva za samo zdravje. Na spodnji strani so čepki, da avto tepihi ne drsijo med samo vožnjo in ne ogrožajo nas med prometom. Ob strani so majhni robovi, da se ne more voda izlivat pod tepihe. Samo voda in metla sta dovolj, da ostanejo naši tepihi vedno čisti. Olajšajo nam seveda celo čiščenje po našem avtu. Tako se svinjarija nabira samo na tepihu in ne rabimo celotnega avta zato čistit. Danes ni težko kupit tepihov za naš avto. Dobijo se v kompletu in za vsak avto so posebej narejeni po meri. Preden jih naročite, dobro poglejte, da jih naročujete za svoj avto, da se bodo vam lepo ujemali.