Si želite ostati lepi, naravni, sveži, izbrisati znake utrujenosti in staranja? Potem ste na pravem mestu, saj vam lahko pomaga izkušen lepotni kirurg. V estetski kliniki Omnia verjamejo, da je estetska kirurgija – minilmalno invazivni estetski tretmaji, kot so uporaba botoksa in dermalnih polnil, pa tudi izboljšanje strukture kože s pilingi in mezoterapijo, primerni za prav vsako žensko, ne le za svetovne zvezde, ki jih vidimo na spletu in televiziji. Vsaka ženska si zasluži videz telesa, v katerem se počuti samozavestno in odločno.

estetska kirurgija

Estetska kirurgija vam lahko pomaga izboljšati videz in samozavest.

Estetska kirurgija – minimalni tretmaji
Estetski tretmaji, kot so uporaba botoksa, dermalnih polnil ter pilingi in mezoterapija, lahko izboljšajo strukturo kože, povrnejo obrazu volumen, odpravijo ali zabrišejo gube in zmanjšajo učinke staranja. Vse to brez umetnega in popravljenega videza, ki ga običajno puščajo za sabo bolj invazivni, kirurški tretmaji in operacije. Prednost minimalnih tretmajev je v tem, da so hitri in učinkoviti, saj v večini ne trajajo dlje od 20 minut, učinek pa je viden tako rekoč takoj oz. v zelo kratkem času. Rezultati takšnih tretmajev trajajo različno dolgo, od 6 mesecev, pa tudi do 2 leti, lahko pa še dlje, to je predvsem odvisno od preparata in njegove namembnosti. Začasno trajanje ima tudi veliko prednost, saj predstavlja varnost uporabe preparatov in naraven videz.

Estetska kirurgija – drugi tretmaji
Poleg že omenjenih tretmajev na kliniki Omnia nudijo tudi laserske tretmaje in sicer za kožne in žilne spremembe, bradavice, pigmentne madeže, za pomlajevanje obraza in boljše celjenje ran. Omogočajo pa tudi druge estetske posege na telesu, kjer prevladujejo operacije povečave dojk. Sicer pa se ženske odločajo tudi za dvig prsi ali mastopeksijo in zmanjšanje dojk ali redukcijo.

Ne glede na to, kakšno spremembo si želite, naj vam estetska kirurgija pomaga izboljšati videz, da se boste v svojem telesu počutile še lepše, odločnejše in bolj samozavestne.