Zelo pogosto se zgodi, da oseba, ki potrebuje fizioterapijo te zaradi različnih bolezenskih dejavnikov ali starosti ne more redno obiskovati. Rezultati in rehabilitacija pa so posledično bistveno slabši. Prav zato je fizioterapija na domu (https://therapia-dom.si/) odlična rešitev za vse tiste, ki vaje s pomočjo fizioterapevta lažje izvajajo v svojem domačem okolju. Govorimo predvsem o starostnikih, gibalno oviranih osebah ali posameznikih po hujših poškodbah. Prav redna fizioterapija in prilagojena rekreacija pa sta tisti ključni pri napredku oziroma rehabilitaciji. Ker fizioterapija na domu ljudem s težavami, zaradi katerih se samostojno ne morejo udeležiti terapij, prav to tudi omogoča, ima pri svojih klientih izjemne rezultate – težave v 97 odstotkih primerov odpravijo, ljudje pa lahko ponovno zaživijo kakovostno, samostojno in polno življenje za še veliko let.

fizioterapija na domu

Prednosti fizioterapije na domu

Fizioterapija na domu svojim klientom nudi številne prednosti. Ravno te pa so tudi razlog, da se zanjo odloča vse več ljudi po celotni Sloveniji. Kot prvo je zagotovo potrebno omeniti izvajanje terapije v klientovem domačem okolju, kar mu zagotavlja večjo mero udobja in sproščenosti. Strokovno usposobljeni terapevti pokrivajo celotno Slovenijo in pridejo kamorkoli je to potrebno. Pri svojem delu se ves čas izobražujejo in strokovno izpopolnjujejo in vam tako ves čas nudijo le najbolj priznane metode zdravljenja. Njihova glavna prednost pa je nedvomno izvajanje lastne metode fizioterapije, ki so jo razvili skozi leta študij in praktičnega dela s pacienti z različno težavnimi stanji. Omenjena terapija ima izjemno visoko stopnjo učinkovitosti, saj kar 97% primerov tudi pozdravijo.

Za izjemno visoke rezultate se lahko terapija na domu zahvali predvsem predanim terapevtom, ki svoje delo opravljajo z veliko mero ljubezni in požrtvovalnosti. Temu moramo prišteti še lastno metodo fizioterapije, ki se naslanja na razvoj človeškega telesa od najbolj zgodnjih let do odrasle dobe. Vaje so zastavljene tako, da klient postopoma napreduje od najbolj osnovnih do najbolj težavnih – tako kot se dojenček uči hoje. Vas zanima, kako to dejansko poteka? Potem se odločite za fizioterapijo na domu.