Ker je zobozdravstvo že tako napredovalo, danes tudi poznamo nadomestke za izgubljene zobe. Tako lahko zobno korenino nadomestite z implantatom. Pomembna je pa implantat cena, ki se pa razlikuje glede na ponudnika. Prav tako pa se ponudniki razlikujejo glede na samo kakovost storitve. Res super so v zobni ambulanti Kirurgija Debevc, kjer vam naredijo res kvalitetne implantate. Je pa implantat samo nadomestek zobne korenine in ne celotnega zoba. Tisto vam naredijo, ko se implantat dovolj zaraste. Če vas pa zanima več o samih implantatih pa kar preberite do konca.

implantat cena

Implantat cena je tisto, kar vse zanima, ko se za implantate sploh odločijo. Kot sem že rekla, se cena razlikuje. So pa cene v tujini včasih višje kot v Sloveniji. Sami veste, da se veliko ljudi odloči za zdravljenje v tujini. Ampak to je lahko veliko dražje, zato rajši poiščite ambulanto pri nas. Sama cena se lahko res razlikuje, ta razlika je lahko tudi za štiri krat. So pa vsi implantati narejeni iz titana. Implantat cena torej ni odvisna od samega materiala le tega, ker so vsi iz enakega. Ceno si vsak ponudnik določi sam. cena je tudi nekako odvisna od kvalitete same storitve.

Vstavljanje implantata pa vas čisto nič ne bo bolelo. Vse se izvaja pod lokalno anestezijo. Implantat pa vam vstavijo v zobno kost, kamor se mora zarasti. Implantat je možno vstaviti tudi, če vam manjka več kot en zob. Če vas potem to boli, pa lahko vzamete protibolečinske tablete, ki bodo bolečino omilile. Implantat cena pa vas naj ne skrbi. Poiščite ponudnika, ki nima visoke cene, vseeno pa ponuja kvalitetne storitve. Danes vse informacije najdete tudi na spletu, da ne rabite vsake ambulante klicati. Potem pa vam bo zobozdravnik pregledal stanje zob in določil potek zdravljenja. Lahko ga tudi kaj vprašate, če vas bo zanimalo. Znali vam bodo odgovoriti.