Ko pride pomlad in ko ptički žvrgolijo, takrat vemo, da je prišel čas porok in veselja. Takrat so poročne obleke moderne in seveda tudi obleke za svate. Poročne obleke pa si morajo bodoče neveste in seveda tudi ženini priskrbeti mnogo prej. Po navadi za moškega ni toliko težav, saj kupijo moško obleko in srajco, medtem ko se pri ženski zakomplicira. Saj obstaja toliko modelov oblek in toliko barv, ki jih lahko izbere za ta poseben dan, da je odločitev precej težka. Poročne obleke si lahko ogledate na spletni povezavi www.karizma.si in najdete obleko po svoji želji. Naj bo ta dan namenjen samo vam in zato morate blesteti.

poročne obleke

Izbira poročne obleke ni mačji kašelj. Na začetku se soočite že z odločitvijo ali boste obleko kupile ali si jo samo sposodile za ta dan. Če si boste obleko izposodile, vam morajo v trgovini izbrati obleke, ki so na ta dan še proste. Ne bi bilo dobro, da bi vam bila všeč obleka, ki je na ta dan že rezervirana, pravzaprav bi bila to mala katastrofa. Zato nujno povejte kdaj je vaš veseli dan, da vam pokažejo poročne obleke, ki so še na voljo.

Nato sledi pomerjanje. Kakšen bi imele kroj poročne obleke je čisto vaša želja, obstaja namreč veliko različnih krojev. Od stila princeske, do morske deklice, pa klasična A-linja ali padajoča obleka. Potem so tukaj čipke, kristalčki, različni materiali. Velik odločitev. Če ne veste kakšno izbrati, predlagam, da najprej poskusite kroje in se odločite kakšen kroj poročne obleke bi rade imele. Šele nato lahko poskusite različne materiale in vzorce, ko že imate izbran kroj. Ne poskušajte preveč oblek, saj bo odločitev toliko težja. Raje se vrnite kakšen drug dan, ko premislite kakšne poročne obleke so vam všeč. Pravijo da ženska ne bi smela poskusiti več kot 10 oblek, saj je potem odločitev izredno zahtevna.