Sušilni stroji s toplotno črpalko

K prijetni svežini opranega perila in dobro ohranjenim tkaninam veliko pripomore kakovosten sušilni stroj. Zagotovo se strinjate, da nam lahko sušilni stroji pošteno olajšajo delo, sploh kadar gre za sušenje manjših kosov perila, kot so nogavice in spodnje perilo. Po zaslugi kvalitetnih in natančno dodelanih sušilnih strojev pa lahko v stroju brez težav sušite praktično katerokoli vrsto perila, ne da bi se ob tem poškodovalo. Mielejevi sušilni stroji vam zagotavljajo najvišjo kakovost Miele za dolgo življenjsko dobo, saj jih Miele med procesom razvoja preizkusi v zahtevnih testih vzdržljivosti.

 

Varčno in okolju prijazno

Ravnajte okolju in denarnici prijazno ter se odločite za Mielejev sušilni stroj s toplotno črpalko. Se sprašujete, v čem je njegova prednost? Tehnologija toplotne črpalke je predvsem varčna in nežna. Sušilni stroj s toplotno črpalko je visoko energijsko učinkovit, zato perilo posušite zelo varčno. In ne samo to – nizke temperature poleg tega varujejo dragocena vlakna vašega perila. Če se bojite, da bi se perilo med sušenjem uničilo ali obrabilo, se lahko sedaj popolnoma sprostite in odmislite skrbi. V Mielejevem sušilnem stroju lahko zahvaljujoč tehnologiji toplotne črpalke popolnoma brezskrbno sušite tudi občutljivo perilo. Nekateri modeli imajo tehnologijo EcoDry, ki omogoča varčevanje skozi celotno življenjsko dobo sušilnega stroja. Poraba bo trajno nizka, sušenje pa kratko. Si sploh lahko želite kaj boljšega? Z učinkovito usklajenostjo patentiranega sistema filtriranja in toplotnega izmenjevalnika se namreč puhasti delci ne kopičijo v toplotnem izmenjevalniku in posledično dolgoročno ne zmanjšujejo zmogljivosti. Toplotni izmenjevalnik ne zahteva vzdrževanja, saj je zaščiten z učinkovitim filtrskim sistemom. Poraba energije tako ostaja ves čas enaka.

 

Udobno, sproščeno in preprosto

Da bo sušenje perila še bolj preprosto in udobno, se odločite za Mielejev sušilni stroj, ki omogoča nego perila po urniku. S prednastavitvijo zagona preprosto določite uro, ko bi želeli, da se sušilni stroj zažene. Perilo se lahko suši tudi takrat, ko se vozite iz službe. Funkcija vam lahko izjemno koristi tudi v primeru, če želite izkoristiti nočno tarifo električne energije. Kadar perila ne morete vzeti iz stroja takoj po koncu programa, vam funkcija zaščite pred mečkanjem omogoča, da se perilo v intervalih razrahlja in se zaradi tega ne zmečka. Tako bo posledično manj dela tudi z likanjem.

 

Pri sušilnih strojih je izjemnega pomena tudi količina izhajanja vlage v prostor. Nihče si v zraku ne želi neprijetne vlage ali še huje – morebitnega nastanka plesni na stenah. Mielejevi sušilni stroji imajo najboljšo učinkovitost kondenzacije, saj dosegajo najboljšo zatesnjenost, ki dopušča le minimalno izhajanje vlage in posledično ohranja suho okolje. V stroju lahko brez skrbi sušite vse vrste perila – temu prilagojeni so tudi različni programi. Program za občutljivo perilo bo sintetiki dolgoročno pomagal ohraniti obliko, program za sušenje volne bo poskrbel za primerno vzdrževanje dragocenih lastnosti volnenih oblačil, program za sušenje jeansa pa bo vaše kavbojke zaščitil pred nezaželeno zbledelostjo in gubami. Če ste se doslej zaradi zoprnega mečkanja izogibali sušenju srajc v sušilnem stroju, se vam sedaj ni treba več. Sušilni program za srajce namreč preprečuje mečkanje, manjša gube in občutno olajša likanje. Kadar se vam mudi, lahko z ekspresnim programom v zelo hitrem času posušite manjše količine perila, ki bo takoj pripravljeno za uporabo. Pobrskajte med široko izbiro Mielejevih sušilnih strojev s toplotno črpalko in izberite točno takšnega, ki bo izpolnil vse vaše želje in vam olajšal vsakdanjik.