To ste se v zadnjem času zagotovo že vsaj enkrat vprašali. Torej David Hriberski je uspešen podjetnik, predavatelj, avtor, coach, lastnik uspešnega podjetja Optimaplus in pa tudi del vodstvene skupine podjetja Etrad3. Več o njem na www.davidhriberski.com.

David Hriberski

Torej David Hriberski z lastnim vzgledom vodi prodajno skupino podjetja Etrad3, to pa vsekakor dela zelo uspešno. David Hriberski je torej človek, ki si je z vlaganjem samega vase in v svoje osebno znanje popolnoma spremenil. Namreč David je od leta 2099 naprej v svoj poslovni in pa tudi osebni razvoj investiral več kot 10.00 EUR za razne seminarje, knjige, coachinge, delavnice itd. David se danes še vedno uči od svetovno znanih govorcev in pa coachev, kot so naprimer Tony Robbins, Les Brown, T. Harv Eker itd. David Hriberski je vsekakor odličen primer človeka, ki si je kljub veliki začetni pomanjkljivosti samozavesti, izkušenj in pa tudi znanja, ustvaril svoje zares sanjsko življenje in svoje delo opravlja z zares velikim veseljem, ravno tako pa mu nikoli ne manjkajo pozitivna energija in modri nasveti. David je danes s svojimi velikimi zaslužki in pa z zelo naprednim razmišljanjem vsekakor vzor mnogim.

David Hriberski je leta 2003 zaključil srednjo gostinsko šolo, smer kuharja. Nato je bil 3 leta zaposlen kot kuhar, nato pa si je rekel, da so ti tisto pravo zanj in se je odpravil delati v proizvodnjo, po dveh letih dela, je doživel nezgodo. Po nezgodi pa se je trdno odločil, da si bo zavedno spremenil življenje, to mu je pa seveda tudi uspelo. Vsekakor pa mu to ni šlo tako zelo gladko, namreč je imel po nezgodi štiri mesece bolniške, tako da v tem času samo razmišljal, kaj naj sedaj dela v življenju in kaj je tisto, kar si on dejansko želi, bolj kot je o tem razmišljal, manj je vedel. Vsekakor pa je vedel, česa si zagotovo ne želi in to je delo v proizvodnji.