Imate probleme z odpadno vodo, ker vsebuje veliko olj oziroma maščob? Potrem so www.2pr.si kakovostni izdelki lovilci olja prava rešitev za vas.

Lovilec olja je naprava, katera iz odpadne meteorne vode izloči maščobe in ogljikovdoike. V napravi se nahaja koalesečni filter, kateri očisti odpadno vodo. Naprava ima tudi avtomastko zaporo iztoka, katera prepreči morebitno izlivanje mašob iz lovilca v iztok.

Lovilec olja se uporablja za lovljenje maščob, masti in ostalih gostih tekočih snovi. Sestavljena je iz dveh odprtin. Skozi eno pregleduje vhodno vodo in količine vpadnih snovi. Skozi sekundarno pa pregleduje vodo pri iztoku in pa odstranjuje pesek ter ostale usedline. V sami napravi pa se nahaja vtok in iztok v obliki črke T. Pokrovi lovilcev maščob pa so izdelani iz PE-HD materialov.

Kje pa se uporabljajo lovicli olja? Glavni namen uporabe lovilcev olj je tam, kjer je možnost, da pride do izliva maščobe v naravo. Na voljo imate lovilce olj različnih dimenzij, kapacitet in pretokov. Lovilci olj vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, ker so izdelani iz visoko kakovostnih PE-HD materialov in imajo zaradi tega visoko odpornost proti agresivnim medijem. Proizvedeni so v skladu z Evropskim EN 1825 standardom.

Katere pa so prednosti lovilcev olj 2pr. So visoko kvalitetni, ker so narejeni iz PE-HD materiala, kateri je 100% reciklat. Imajo zelo dolgo življenjsko dobo. So odporni na agresivne medije. Proizvedeni so z Evropskim skladom 1825. Izbirate pa lahko med različnimi dimenzijami, pretoki.

Poleg lovilcev maščob pa imate tudi lovilce ogljikovodikov. Lovilci ogljikovodikov so namenjeni da ustavijo ogljikovodike in usedljive snovi pri iztoku vode v naravo. V napravi se nahaja filter, kateri čisti odpadno vodo. Ima pa tudi avtomatsko zaporo iztoka, kar lahko prepreči izliv umazane vode.

Potrebujete torej lovilec olja? Oglasite se v trgovini 2PR ali pa jih pokličite in se z prijaznimi svetovalci dogovorite o ugodni ponudbi. Trgovina 2PR se nahaja v Ljubljani. Obiščite jih še danes!