Mogoče prenavljate svoje stanovanje, ali pa potrebujete le še talno oblogo, vendar se ne morete odločiti? Res je, vedno več imamo različnih ponudb za talne obloge v raznih barvah,oblikah in materialih, da se je že težko odločiti kaj sploh želimo in moramo vedno nekoga spraševati za mnenja. Najboljša odločitev so parketi, ker so narejeni iz pravega lesa in naredi lep domač in topel pridih. Zelo široka izbira parketnih oblog vas čaka na spletni strani Floor experts, prav tako pa si lahko preberete kaj več o talnih oblogah in si ogledate celo ponudbo, saj imajo kar veliko izdelkov.

parketi

Torej parketi so primerni za vse bivalne prostore, tako kot tudi v kopalnice. Ker so iz lesa moramo mogoče malo paziti, da teh ne bomo preveč izpostavljali velikim količinam vode, kajti se lahko ti napijejo z vodo in med njimi nastanejo špranje in nepravilnosti, zato bi bile kakšne ploščice tam še vedno boljša izbira. Če želimo, da bodo naši parketi z nami več let, oziroma bo njihova življenjska doba dolga, jih moramo pravilno vzdrževati in z njimi delati lepo. Položite jih lahko tudi na različne vzorce, kot je na primer ribja kost, črka v, klasični vzorec in še bi lahko naštevali. Njihovo polaganje je zelo enostavno, vendar je vedno bolje prepustiti kakšnim strokovnjakom, na primer laminate pa lahko postavite popolnoma sami saj jih le zataknemo skupaj.

Sedaj, ko veste, da so parketi idealna izbira si jih lahko ogledate v kakšni trgovini in se pogovorite s strokovnjaki kateri bi bili najbolj primerni za vas. Poleg tega, da so parketi zelo vzdržljivi so tudi zelo lep element v stanovanju, še posebej, če izberemo barvo, katera se ujema z ostalimi elementi v stanovanju oziroma tisti sobi. Če želimo, lahko položimo v vsaki sobi drugačne parkete, če vam je to všeč, vendar ponavadi se je bolje odločiti le za en motiv.