Ste razmišljali o nakupu avtodoma? Pri podjetju Carthago imajo široko ponudbo vozil za najem, več pa si lahko o njih preberete na njihovi spletni strani www.carthago-slovenija.si/vozila_na_zalogi/nova-vozila . Presenetili vas bodo novi avtodomi,  kateri so osvežena serija Carthago. Poleg izgleda ga dopolnjuje še novo notranje pohištvo iz naravnih materialov. Torej lahko bi rekli, da so ti novi avtodomi prava senzacija letošnjega poletja in bi jih bilo škoda ne preizkusiti za kakšno potovanje s svojimi najbližjimi ali pa mogoče poslovno potovanje. Primerni so za vsako priložnost, saj so zelo elegantni, vendar ne le na znotraj ampak tudi odzunaj.

novi avtodomi

Kaj vse vsebujejo novi avtodomi Carthago?

Novi avtodomi Carthago imajo že novejšo zunanjo obliko, saj so bolj zaobljeni, pohištvo pa je narejeno predvsem ročno in iz naravnih materialov. Poskrbljeno je tudi za voznika, da mu je med vožnjo udobno. Takoj, ko vstopimo v avtodom se opazi elegantna armaturna plošča opremljena s starim lesom in srebrnimi detajli, tako, da nas na prvi vtis spomni kar na kakšno starejšo barko. Poleg tega vsebuje avtomatsko klimo z varčnim sistemom, osvetlitev, strešno okno, ojačevalec polnjenja, centralno zaklepanje, prezračevanje stranišča in še bi lahko naštevali.

Velikokrat so za koga daljše vožnje problem in lahko postanejo zelo naporne, zato nam novi avtodomi to olajšajo s tempomatom. Tempomat pa je naprava za enakomerno vožnjo, katero nastaviš na določeno hitrost in tako vozilo nadaljuje pot v tej hitrosti dokler tega ne spremenimo sami. Seveda pa treba še vedno upravljati z volanom in imeti vso pozornost namenjeno na cesto in njeno okolico, da ne pride do nesreč. Če ste začetnik pri vožnji avtodoma vam bo vzvratna kamera z enojno lečo olajšala vidljivost, saj so novi avtodomi le dosti večji od vašega vsakdanjega vozila in lahko pri kakšni vzvratni vožnji ali parkiranju povzroči težavo. Sicer pa vas naj to ne skrbi, saj so zelo enostavni za uporabo.

Novi avtodomi imajo vgrajen električni motor za spreminjanje sedeža med vožnjo in zvočni sistem za bolj čist zvok. Lahko bi rekli, da so ti avtodomi idealni, saj si vsak želi varno priti na cilj poleg tega pa biti obdan z udobnostjo. Torej, če še vedno razmišljate o nakupu avtodoma, je prva izbira podjetje Carthago, kjer vas čakajo nore ponudbe, kot so na primer komplet servis vozil, 3D optika, pranje in seveda najem vozil. Cene so pri njih zelo solidne in si jih lahko že vsak privošči. Zato, če vas zanima še kaj več, pojdite na njihovo spletno stran navedeno zgoraj.