Za starše je otrok neprecenljiv zaklad, zato si želijo le najboljše zanj. Pri Medori razumejo to željo in vam ponujajo izdelke iz skrbno izbranih materialov, saj si zaslužijo samo najboljšo kakovost za personalizirano darilo ob rojstvu. Ustvarjajo izdelke, ki bodo poskrbeli za vaše male zaklade. Njihovo personalizirano darilo ob rojstvu omogoča, da ohranite najlepše spomine na njihove male nogice.

Osebna darila za posebne priložnosti

Posebni trenutki, kot je rojstvo otroka, zahtevajo posebna darila. Naša ponudba vključuje personalizirano darilo ob rojstvu, ki bo odražalo vašo ljubezen in veselje. Personalizirano darilo ob rojstvu omogoča vezeno personalizacijo, ki bo trajno ohranjena na izdelku. Ponujajo ljubke ninice, mehke odejice in brisače s kapucami kot čudovito personalizirano darilo ob rojstvu. Prav tako lahko ustvarijo poseben paket dobrodošlice na svet z izbranimi izdelki in priloženo čestitko. Vsak izdelek postane prekrasno osebno personalizirano darilo ob rojstvu z vezenjem, ki mu doda poseben estetski čar.

Personalizirano darilo ob rojstvu

Unikatna otroška oblačila za raziskovalce

Za vaše malčke nudijo tudi udobna in kakovostna oblačila, ki bodo rasla skupaj z njimi. Njihove trenirke in jopice imajo podaljšane patente, kar omogoča daljšo uporabo. Materiali izpolnjujejo Oeko-Tex standard 100, zagotavljajoč nežnost do otroške kože in preprečujejo alergije. Njihova vezena personalizacija naredi oblačila še posebej unikatna. Vašemu malčku nudijo udobje, kakovost in stil v enem.

Odejice za dojenčke – personalizirano darilo ob rojstvu z osebno noto

Ko iščete popolno personalizirano darilo ob rojstvu za novopečeno družino, so personalizirane odeje zagotovo prava izbira. Medora vam ponuja mehke, nežne in izjemno posebne odejice, ki bodo postale dragocen spomin na najlepše trenutke.

Kakovost izbranega bombaža za nežnost dojenčkove kože

Njihoe odejice so izdelane iz dveh plasti 100% bombaža, skrbno izbranega zaradi njegove nežnosti in neškodljivosti za občutljivo dojenčkovo kožo. Muslin tkanina, ki je temelj odejic, je izjemno trpežna in zdrži številna pranja. Vsako pranje odejico naredi še mehkejšo.

Odejice za vse letne čase

Odejice so izjemno lahke in nežne, zato so primerne za vse dni v letu. Ne bodo povzročale pregrevanja v poletnih mesecih in bodo zagotavljale toplino v hladnejših dneh. Naj nežen dotik njihove personalizirane odejice poskrbi za najslajše sanje vašega dojenčka.

Vezenje imena za trajen spomin

Odejice z imenom lahko uporabite pri različnih dejavnostih, kot so sprehodi, vožnja v vozičku ali preprosto crkljanje. Velikost in debelina odejic omogočata tudi uporabo kot mehko podlago za igro. Ponujajo dve barvi, roza in cream, pri čemer je slednja primerna za oba spola.

Odejica s imenom – nekaj posebnega za vedno

Ime vašega dojenčka lahko izvezeno dodajo na odejico. To je posebna oblika personalizacije, saj vezenje ostane na tkanini za vedno, ne glede na število pranj. Odejica postane edinstven spomin na otroštvo, ki ga boste z veseljem ohranili. Če iščete personalizirano darilo ob rojstvu, ki združuje lepoto, uporabnost in trajnost, so Medorine personalizirane odejice s imenom popolna izbira. Nežnost dojenčkove kože bo hvaležno sprejela toplino in mehkobo.

Ljubke personalizirane ninice – neprecenljiv spomin za vašega malička

Mali zajčki s prikupnimi ušeski so izdelani z neskončno mero ljubezni, prav za vaš dragoceni zaklad. Novorojenčki, dojenčki in malčki obožujejo crkljanje in občutek varnosti. Personalizirane ninice so posebej zasnovane za te trenutke. Z njimi se otroci igrajo, pomirijo v trenutku žalosti in se veselijo v trenutku radosti. Te mehke spremljevalke so z njimi, ko zaspijo, igrajo, v vozičku, posteljici ali med igro. Lahko jih že odnesete v porodnišnico in jih novorojenčku ponudite ob njegovem prvem trenutku na tem svetu. Zajček postane družba tako ponoči kot podnevi.

Unikatno ime na ninici

Z vezenjem vsaka ninica postane unikatna s personalizacijo. To ne le pripomore k izgledu, temveč vam omogoča, da vedno prepoznate ninico vašega otroka, tudi ko je v vrtcu ali drugje. Personalizirane ninice niso le darilo, temveč tudi dragocen spomin, ki je posvečen vašemu otroku. Vsak zajček je skrbno izdelan in izvezen v njihovi šivalnici v Sloveniji, kar zagotavlja kakovost in edinstvenost.

Kakovost in varnost

Ninice so narejene iz najkakovostnejše muslin tkanine, ki je priljubljena med dojenčki in mamami. Ta tkanina je izjemno trpežna in zdrži številna pranja. Izdelane so iz 100% bombaža, certificiranega po standardu Oeko-Tex 100, kar pomeni, da ne vsebuje škodljivih snovi in ne povzroča alergij. Vsak zajček z imenom je elegantno zapakiran in vključuje posebno zgodbico v verzih. To darilo je idealno za vašega malčka ali kot pozornost za novorojenčka. Lahko ga pošljete kot darilo neposredno na obdarovančevo naslov s prefinjeno embalažo.

Ninice za dojenčke – tolažba, varnost in ljubezen

V ponudbi na medora.si se nahajajo mehke in nežne ninice za dojenčke, ki bodo postale najboljša družba vašega malčka v vseh pomembnih trenutkih življenja. Ninice so nepogrešljiv spremljevalec v otrokovem odraščanju, saj ne le da prinašajo tolažbo in lepe trenutke, temveč tudi občutek varnosti in povezanosti.

Iz 100% muslin bombaža – nežnost in zračnost

Njihove ninice za dojenčke so izdelane iz 100% muslin bombaža, ki je lahek, dihajoč in prijeten na dotik. Vašemu malčku bo nudil nežnost, ki jo potrebuje, hkrati pa bo material, ki diha, poskrbel za udobje skozi vse letne čase. Poseben dodatek je prilagodljivost ninice z izvezenimi očmi in ušeski, ki omogoča tudi personalizacijo. To je lahko dragocen spomin na otroštvo, ki ga bo spremljal vse do odraslih dni.