Za praktičen in učinkovit transport raznovrstnih tovorov, je zelo primerna traktorska kiper prikolica. Traktorska kiper prikolica je primerna za prevažanje lesa, zemlje, kamenja ali pridelkov z njiv in travnikov. Traktorska kiper prikolica je izdelana iz kakovostnih materialov in zagotavlja visoko stopnjo zmogljivosti ter je primerna za zahtevno uporabo tako na kmetijah kot tudi na gradbiščih ali v gozdarstvu.

Velike nosilnosti traktorskih prikolic

Traktorske prikolice se med seboj razlikujejo po nosilnosti. To je ena od njihovih najpomembnejših lastnosti. Na voljo so prikolice z razponom nosilnosti od 3.800 do 12.700 kilogramov. Izbrati je mogoče tudi modele, ki lahko prevažajo zelo težke tovore, ki med prevozom zagotavljajo visoko stopnjo stabilnosti in varnosti.

Traktorska kiper prikolica

Enostavna uporaba traktorskih kiper prikolic

Traktorska kiper prikolica je še posebej uporabna in enostavna za uporabo. Traktorska kiper prikolica omogoča, da celoten tovor preprosto kipate s pomočjo nagiba prikolice na zadnji strani ali na bokih. Na ta način je prevoz in razkladanje tovora hiter in enostaven. Podjetje Trisa nudi širok nabor modelov traktorskih prikolic, ki so primerni za različne namene in proračune. Če želite več informacij o njihovi ponudbi traktorskih prikolic ali pomoč pri izbiri in nakupu primernega modela, jih prosim kontaktirajte. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali izbrati pravo prikolico, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Wöz Anhänger – hišna blagovna znamka prikolic

Wöz Anhänger je nova hišna blagovna znamka podjetja, ki proizvaja kakovostne prikolice, vključno s traktorskimi prikolicami, gradbenimi prikolicami in prikolicami za prevoz bal. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov z najsodobnejšo tehnologijo. Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in izpolnitvijo želja strank se uvršča med najboljše evropske proizvajalce prikolic.

Enostavnost uporabe traktorske enoosne prikolice

Traktorska enoosna prikolica je lažja in bolj okretna za uporabo kot druge vrste prikolic. Odlična je za prevoz pridelka, odpadkov ali gradbenih materialov. Če iščete prikolico za traktor, si lahko ogledate izdelke v njihovi ponudbi, kjer boste našli tudi druge traktorske prikolice

Traktorska tandem prikolica pod okriljem blagovne znamke Wöz Anhänger

Traktorska tandem prikolica je izdelana z uporabo dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja podjetja Trisa. Izdelane so iz kakovostnih materialov z možnostjo prilagajanja vašim željam in potrebam, vključno s poviški stranicami, priključki za drugo prikolico, vzmetenjem podvozja, različnimi pnevmatikami in različno dodatno opremo.

Nosilnost in funkcionalnost traktorskih tandem prikolic

Tandem prikolice nudijo visoko nosilnost, ki se giblje od 6.600 kg do 12.700 kg. Poleg tega so opremljene z izpustom za žito na zadnji strani in lestvijo za lažje vzpenjanje na sprednji strani. Vsaka tandem prikolica v ponudbi vam omogoča kipanje na zadnji strani (50°) in bočno (45°), kar dodaja funkcionalnost in uporabnost prikolici.

Prilagoditev tandem prikolice vašim željam in potrebam

Poleg izjemnih zmogljivosti, vam tandem prikolice omogočajo prilagoditev vašim specifičnim potrebam. V ponudbi imajo široko paleto možnosti za izbiro dodatne opreme, ki jo lahko namestijo na prikolico. Preglejte njihovo ponudbo in zagotovo boste našli tandem prikolico, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam.

Za izdelavo kakovostnih traktorskih prikolic in gradbenih prikolic ter prikolic za prevoz bal so se odločili po dolgoletnih izkušnjah in željah njihovih strank. Nudijo lastno blagovno znamko Wöz Anhänger, ki temelji na strokovnem znanju in poznavanju panog na katerih delujejo. Z veseljem delijo njihove izkušnje s strankami, da bi jim pomagali pri nakupu in zadovoljnemu delu z izbranimi stroji in opremo.

Visoka kvaliteta traktorskih prikolic blagovne znamke Wöz Anhänger

Wöz Anhänger izdeluje traktorske prikolice z uporabo najsodobnejše tehnologije in visokokakovostnimi materiali, kar jo uvršča v sam vrh evropskih proizvajalcev prikolic. Poleg traktorskih prikolic ponujajo tudi gradbene prikolice in prikolice za prevoz bal.

Skrbno načrtovane tehnične rešitve za učinkovitost in zanesljivost

Njihovi izdelki so skrbno načrtovani in oblikovani, da bi ustrezali potrebam kupcev in povečali učinkovitost med konkurenco. Prikolice Wöz Anhänger so kakovostni izdelki kot rezultat sodelovanja s končnimi potrošniki skozi celotno življenjsko dobo. Pri izdelavi traktorskih prikolic uporabljajo komponente uveljavljenih evropskih proizvajalcev. Zaradi kakovostnih sestavnih delov so njihove prikolice zelo zanesljive in trajne.

Širok asortima Wöz Anhänger traktorskih prikolic

Wöz Anhänger vam ponuja širok izbor traktorskih prikolic za prevoz pridelka, gradbenega materiala ali odpadkov. V njihovi ponudbi lahko najdete različne modele enoosnih, dvoosnih in tandem traktorskih prikolic, kar vam omogoča izbiro, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Enoosna traktorska kiper prikolica je idealna za manjša transportna opravila na različnih površinah. Enoosna traktorska kiper prikolica je narejena robustno in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Traktorska kiper prikolica s tandemskim podvozjem je zasnovana za varnejšo uporabo, hkrati pa je traktorska kiper prikolica s tandemskim podvozjem okretna in prilagodljiva.

Traktorska prikolica Wöz A-2/100

Traktorska prikolica Wöz A-2/100 je dvosna prikolica, ki ima skupno maso 10.000 kg in nosilnost 7.500 kg. Notranje dimenzije prikolice so dolžine 4.250 mm in širine 2.180 mm. Prikolica ima osnovne stranice visoke 500 mm, ki se lahko povišajo za dodatnih 500 mm. Gume prikolice so dimenzije 340/55-16, pri čemer je maksimalna hitrost, ki jo doseže, 40 km/h. Vključena oprema pri prikolici vključuje 3-stranski kiper, ki omogoča kipanje prikolice na eni strani pod kotom 45° in kipanje zadaj pod kotom 50°. Za kipanje skrbi 4-stopenjski cilinder, medtem ko ima prikolica izpust za žito dimenzije 390 x 230 mm.