Ste pravkar ustanovili podjetje in potrebujete poslovne prostore? Poslovni prostori Ljubljana bodo ravno pravšnji za vas. Na voljo imate prostore v poslovni stavbi, ki se nahaja le nekaj minut stran od ljubljanske obvoznice. Poslovni prostori Ljubljana so sodobno urejeni in udobni prostori, v katerih se boste vi in vaše stranke odlično počutili.

poslovni-prostori-ljubljana

Poslovne prostore lahko najamete in jih uporabljate za organizacijo vaših poslovnih sestankov, organiziranje predavanj ali sklepanje poslov. Poslovni prostori Ljubljana se namreč lahko prilagodijo vašim potrebam ter so visokokakovostni in udobni. V njih boste imeli, vse kar potrebujete in si boste lažje tlakovali pot do uresničevanja vaših sanjskih poslovnih načrtov.

Na voljo so vam sodobno urejene pisarne, ki jih lahko preuredite tako, kakor vam najbolj ustreza. Ponujajo vam popolno prilagodljivost, udobje in urejenost. Poslovni prostori Ljubljana vam ponujajo tudi najem skladišč, večnamenskih ali konferenčnih dvoran, lahko pa najamete tudi parkirišče za zimovanje avtodomov.

Če potrebujete skladiščenje vaše opreme ali izdelkov, vam poslovni prostori Ljubljana nudi pravo rešitev, saj se njihova poslovna stavba nahaja v bližini ljubljanske obvoznice. Tako boste lahko rešili morebitne logistične ovire in si poenostavili prevoz blaga, s tem pa bo poslovanje vašega podjetja postalo hitrejše in učinkovitejše.

Poslovni prostori Ljubljana vam ponujajo najem večnamenske dvorane, ki jo lahko uporabljate za organizacijo konferenc, seminarjev, delavnic, poslovnih sestankov in srečanj, lahko pa je to odličen ambient za poslovne zabave in podobne dogodke. Lahko organizirate tudi zabave za zaključene družbe. Svoje največje poslovne dosežke boste lahko proslavljali v sodobno urejenih prostorih, kjer se bodo vsi prisotni lahko sprostili in nazdravili novi prihodnosti vašega podjetja.

Za organizacijo konferenc, delavnic, predavanj in seminarjev vam poslovni prostori Ljubljana ponujajo v uporabo konferenčno dvorano s stotimi sedeži, sprejme pa lahko tudi več ljudi, kar je odvisno od namena srečanj in tudi načina postavitve sedežev. Pred dvorano pa lahko v popoldanskem času uporabljate ograjeno parkirišče.