Ročne ure so spet postale popularne in ljudje jih očitno radi nosijo. Čeprav je danes tehnologija tako napredna, da lahko uro tudi spremljamo preko telefonov ali računalnikov. Ampak naj vam povem, da obstajajo takšne ročne ure, ki so v bistvu tudi lahko ure. Več o tem na strani: www.super-ura.si.ročne ure

 

 

Ure, ki so lahko zares pametne. Zmorejo marsikaj in so zato tudi bolj priljubljene kot pa navadne ročne ure. Dobijo se športne, tudi vodoodporne in tudi takšne za sim kartico in pa bluetooth povezljivostjo. Kot vidite lahko te ure zmorejo marsikaj in zato ni čudno, da njihova popularnost le raste. Še posebej kako prav pridejo vodoodporne ure, saj lahko gremo z njo tudi plavat ali pod tuš. Tudi tiste s sim kartico so odlične, saj lahko preko ure pošiljamo sporočila in tudi kličemo. Le kaj si bi si lahko še želeli boljšega? Tiste, ki imajo pa bluetooth pa lahko povežemo s svojim pametnim telefonom. Zraven vsega tega pa imajo pametne ure tudi udoben pašček za okoli roke, največkrat je le ta iz silikona.

Pametne ure pa imajo lahko tudi vgrajen tekometer, porabo kalorij, imenik, facebook, alarm in še marsikaj. Kar pa seveda ročne ure nimajo za enkrat. Preden jo kupite dobro preberite kaj ima ta pametna ura, da ne boste potem razočarani, da ne bo imela nečesa, kar ste si želeli. Imate pa te ure v veliko trgovinah in jih v bistvu lahko dobite že marsikje. Če hočete veliko izbiro vseh pametnih ur in pa tudi kvalitetne pa obiščite trgovino super-ura.

Ročne ure so vedno bolj priljubljene in zato jih je tudi vedno več. Ker ima toliko različnih funkcij in je udobna za nositi jo vsi res obožujejo. So pa te ure tako za moške, kot tudi za ženske, tako da si jo vsi lahko kupite. Cene teh ur so odvisne od tega kaj vse vsebujejo in seveda od kvalitete. Če še nimate svoje ure pa le v trgovino po njo.