Imate različne zdravstvene težave, pa vam je bilo predlagano, da bi uporabili smrekovo mazilo – uporaba pa vam je neznana. Potem obiščite spletno stran https://www.smrekovit.si/smrekovo-mazilo-sestavine, kjer boste dobili vsa navodila, ali pa nadaljujte z branjem. V vsakem smrekovem mazilu Smrekovit je smrekova smola, ki je gost in tekoč izloček smreke. Smrekova smola se izloča preko specializiranih struktur, ki so v notranjosti debla in na njegovi površini. Njena kemijska sestava je zelo pestra, saj je sestavljena iz preko 80 različnih organskih spojin. Smrekova smola in posledično mazilo ugodno vpliva tudi na človeško telo in njegovo zdravje.

smrekovo mazilo uporaba

Smrekovo mazilo – uporaba

V Smrekovit smrekovem mazilu je glavna sestavina smola najpogostejšega iglavca v slovenskih gozdovih. Učinki smrekove smole in tudi drugih iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že več kot 30 let potrjujejo tudi izkušnje številnih slovenskih uporabnikov, ki jih lahko preberete na spletni strani proizvajalca. Zdaj pa preidimo k uporabi smrekovega mazila – kožo neguje globinsko in površinsko, hkrati krepi tudi njen obrambni mehanizem ter spodbuja prekrvavitev. Zato je priporočljivo smrekovo mazilo večkrat dnevno v tankem sloju nanašati na želeni predel telesa. Izdelan je na maščobni osnovi – smrekovo mazilo – uporaba je možna tudi za masažo, čeprav za želeni učinek sama masaža ni potrebna. Za še močnejši učinek v podjetju priporočajo uporabo tudi Smrekovit obloge. Povejmo še, da je pri uporabi Smrekovit izdelkov potrebna pozornost na morebitno alergijo na smrekovo smolo, ki je sicer med uporabniki redka. Prav tako močno odsvetujejo, da predel, ki ste ga namazali z smrekovim mazilom, hladite z ledom ali katerim drugim virom hladu, saj hlajenje zmanjšuje učinek smrekove smole oz. mazila.

Za konec vam svetujemo, da ne odlašate in si na spletni strani Smrekovita naročite smrekovo mazilo. Uporaba bo stekla sama od sebe, ko boste dobili izdelek na dom. Verjemite, da boste, kaj hitro uporabljali smrekovo mazilo za skoraj vsako težavo.