Pred prihodom novorojenčka na dom je treba poskrbeti za prav vso obvezno pa tudi nekaj dodatne opreme. Veliko mero pozornosti je treba pri tem dati tudi na produkte, ki so namenjeni sami negi dojenčka. Tetra plenice imajo na področju nege izjemno pomembno vlogo, zato poskrbite tudi zanje.

Tetra plenice so na trgu označene kot vsestranske plenice in so kot takšne torej obvezen kos prav vsake previjalne torbe. Uporabljajo se lahko za brisanje, ninico in seveda zlasti za previjanje. Kakovostne tovrstne plenice so praviloma narejene iz dveh plasti tkanega materiala in so mehke, vpojne ter kompaktne.tetra-planice

 

Za občutek večje nežnosti izberite tetra plenice iz bombaža

Tako kot pri drugih izdelkih za najmlajše družinske člane je treba tudi pri izbiri tetra plenic paziti zlasti na kakovost in varnost materialov. Še posebej dobrodošle so plenice iz bambusa, saj otroku zagotavljajo izjemno mehkobo, obenem dajejo svojevrsten občutek nežnosti. 

Takšen material za plenice je še toliko bolj priljubljen, ker je hipoalergen in ekološki. Ti dve lastnosti pa omogočata, da plenice otroka ne dražijo. Prav tako so takšne tetra plenice zelo primerne za dojenčke z nekoliko občutljivejšo kožo.

Izjemna vsestranskost tetra plenic

Omenili smo že, da so tetra plenice izjemno vsestranske in da so kot takšne obvezen del vsake previjalne torbe. Uporabljajo se lahko že od novorojenčkovega prvega dne dalje. Lahko jih uporabljate za povijanje ali prekrivanje dojenčka, kot rjuho, za previjanje ali kot previjalno podlogo, za brisanje dojenčka po kopanju, za pokrivanje pri dojenju in ne nazadnje tudi za podiranje kupčka.

Kakovostne plenice tetra so že na prvi otip izjemno mehke. Prav tako pa morajo biti tudi zračne in ne smejo dražiti malčkove kože.

Plenice s prekrasnimi motivi

Čeprav se vaš dojenček še ne zaveda vseh podob okoli sebe, pa je vendarle pomembna tudi izbira barve, vzorcev in motivov tetra plenic. Ne nazadnje takšen kos lahko koristno uporabite ne samo za previjanje in brisanje, temveč tudi kot pregrinjalo. V tem primeru je še toliko bolj dobrodošlo, če je pregrinjalo lepo tudi na pogled.

V spletni prodajalni z izdelki za najmlajše in najmanjše družinske člane so vam na voljo izjemno prikupne, simpatične tetra plenice v najrazličnejših barvnih odtenkih, motivih in vzorcih. Seveda so izdelane tudi iz varnega in vrhunskega materiala, ki odlično prija dojenčkovi koži. In kar je prav tako pomembno: tovrstne plenice so vam na voljo po zelo dostopnih cenah.