Podjetje Zorman vam nudi široko izbiro industrijskih dvižnih vrat. Zato vam svetujemo, da se odpravite na sledečo spletno stran in si njihovo ponudbo ogledate sami na www.vrata-zorman.si. Dvižna vrata bodo vašemu poslovnemu prostoru ali skladišču omogočile moderen videz.

industrijska-dvizna-vrata

Njihova industrijska dvižna vrata so sestavljena iz penelov oziroma sekcij, višine 50-60 cm. Debelina polnila pa je najmanj 40 mm ali več in izdelano je iz poliuterana. Služi kot odlična toplotna izolacija in omogoča optimalno varčevanje z energijo, pri hlajenju in segrevanju vaših industrijskih objektov.  Poleg vrhunske izolacije pa vam ponujajo tudi odpornost na veter in neprepustnost vode. Industrijska dvižna vrata imajo vodila iz pocinkane pločevine, ta pa ima zelo visoko vzdržljivost in antikorozijske lastnosti.

V vsa industrijska dvižna vrata pa je poleg možno vgraditi tudi vrata za osebni prehod. Ta vam bo ponujal praktičnost in sicer manj odpiranj in zapiranj celotnih vrat, to pa vam bo prineslo manjše energetske izgube. Vsa ta vrata pa imajo poleg ustrezno deklaracijo o skladnosti in certifikate proizvajalcev. Ponujajo pa vam tudi vso barvno paleto po RAL lestvici, v sami standardni izvedbi pa je vključenih že 10 osnovnih barv.

Ta industrijska dvižna vrata vam zagotavljajo odpiranje in zapiranje v času 1 minute, torej 60 odpiranj in zapiranj na uro. Življenska doba njihove vzmeti pa je najmanj 20.000 ciklov, 1 cikel je odpiranje in zapiranje, seveda pa je za maksimalno življensko dobo potrebno redno vzdrževanje dvižnih vrat. Industrijska dvižna vrata so opremljena z izjemnim industrijskim pogonom. Vrata boste upravljali preko električnega pogona s tremi tipkami, torej gor, dol ali stop. Lahko pa jih upravljate tudi s pomočjo daljinskega oddajnika. Ko pa pride so električnega izpada, imajo vsa njihova dvižna vrata tudi opremo za preklop na ročno ali verižnikom, to vam bo omogočalo ročno odpiranje.

Podjetje Zorman vam nudi dvižna vrata večih sistemov odpiranj in sicer standard lift, low lift, high lift, vertical lift in z dvigom pod kotom.