Podjetje Valles vam nudi najboljši gotovi parket, ki je narejen iz dveh slojev. Zgornji sloj je iz kakovostnega hrasta, spodnji sloj pa pokriva 6-slojna vezana plošča iz breze. Ta dvoslojni gotovi parket je med vsemi parketi zares najbolj primeren za polaganje na talno ogrevanje. Ti parketi so zelo kakovostni in nadaljnja obdelava ne bo potrebna. Površinsko je obdelan z lakom, omogoča pa nam hitro polaganje. In še ena prednost? Podjetje Valles pa nam pri nakupu omogoči 30-letno garancijo, kar se sliši res neverjetno, saj je to ogromno časa. Res pa je, da parket kupujete za daljše obdobje in ne le za nekaj let, zato je povsem pravilno, da je narejen kakovostno in da se ne obrabi hitro.

Svetujemo vam, da sami pregledate njihovo široko ponudbo dvoslojnih gotovih parketov na njihovi spletni strani in da si tudi ogledate trenutne akcije. Parket pa si boste v primeru nakupa lahko ogledali v Ljubljani ali Sežani. Poleg zelo ugodnih cen oljenih dvoslojnih gotovih parketov iz njihove lastne proizvodnje so vam na voljo tudi parketi drugih proizvajalcev.

Vsekakor ima podjetje Valles zares veliko ponudbo gotovega parketa in stalno imajo na zalogi hrastove parkete za talno gretje v vseh različnih dimenzijah ter kakovostnih razredov. Trenutno je najbolj priljubljen hrastov oljen parket, ki je le rahlo posvetljen, nudi pa izgled surovega hrasta, ki se zadnja leta spet vrača v naše domove. Tu lahko izbirate tudi, ali bo ta beljen za 5 %, 10 % ali 15 %, tako da bo zagotovo ustrezal vašemu domu. Podjetje Valles vam nudi tudi dvoslojni gotovi parket vseh različnih dimenzij z dodatno možnostjo strojnega oljenja po vaši želji. Pri tem postopku uporabljajo samo kakovostna olja nemškega proizvajalca Osmo. Pri nakupu lahko izbirate med različnimi kvalitetami zgornjega sloja hrasta (rustik 1, rustik 2 ali natur), ti parketi so seveda v vseh različnih dimenzijah, v različnih površinskih obdelavah in s 45 različnimi barvnimi odtenki, kar si lahko natančno ogledate tudi na njihovi strani.