Nobilia je sinonim za kakovostne vrhunske kuhinje in gospodinjske aparate, ki so lahko v modernem stolu, klasičnem ali rustikalnem, torej prirejenem za podeželje, kot so tam že od nekdaj vajeni. Ste kdaj sanjali, da bi uživali v kuhinji, ki je funkcionalna, moderna, prostorna in svetla? Kuhinje in gospodinjski aparati Nobilia bodo za vas sanjska rešitev, ki je ne boste več zamenjali za nič na svetu.

nobilia

 

nobilia

Moderne kuhinje Nobilia imajo značilne čiste oblike in linije brez dodatkov, so zelo funkcionalne in lepe za vse tiste, ki imajo radi moderen stil ravnih in čistih linij. Vsi elementi so zelo funkcionalni in je vsak kotiček dobro izkoriščen, da se v taki kuhinji lahko gibljete ter ustvarjate sanjske pojedine ali pa hitre obroke, ko imate več dela. Idealne so za delo od doma, za družine in za pisarne, kjer se boste počutili vedno kot doma. Izbirate pa lahko med številnimi barvnimi odtenki in materiali, ki vam najbolj odgovarjajo.

K modernim kuhinjam spadajo tudi gospodinji aparati Nobilia, za oboje pa velja, da so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki so trpežni in hvaležni za čiščenje, saj je higiena res pomembna, da se izognemo virusom in bakterijam.

Tradicionalne kuhinje Nobilia lahko sestavite iz vrste različnih elementov, ki jih med seboj po mili volji kombinirate glede na barve, obdelavo površine ali materiala, možnosti je res toliko, da lahko rečemo, da jih je neskončno. V kuhinjske elemente so vgrajeni najbolj dovršeni mehanizmi in zelo kakovostna ter trajna okovja. Kombinirate lahko lesene dele z drugimi materiali, največ je svetlih odtenkov ter lesnih odtenkov. Tudi sitil ročajev so bogati in različni, seveda pa se lahko odločite za trendovsko kuhinjo brez ročajev, zaradi katerega bo vaš prostor zgledal minimalistično in zelo elegantno, kot je danes moderno.

Če pa ste ljubitelji podeželja, potem vam bodo gotovo padle v oči kakovostne lesene rustikalne kuhinje Nobilia, ki bodo pričarale v vaš dom občutek topline iz preteklosti naših prednikov.