Vinilne talne obloge so kakovostne in cenovno ugodne ter zdravju prijazne, saj so odporne prosti vlagi ter umazaniji in prahu. Zato so še posebej priporočljive za tista stanovanja, kjer so težave z vlago in plesnijo. Prehajanje vlage med prostori lahko preprečite tudi s pomočjo kakovostnih notranjih vrat, ki so odporna na vlago, zato preverite ponudbo notranjih vrat na tej povezavi. Talne obloge in vrata, boste lahko preprosto z enim hitrim in preprostim posegom zamenjali hkrati. Tako boste dosegli, da bo v vaših prostorih bolj toplo, suho in čisto.

vanilne-talne-obloge

 

vinilne talne obloge

Vinilne talne obloge lahko uporabite v vsakem prostoru, neglede na to kako je velik. Zelo priporočljivo je, da jih kombinirate še s talnim ogrevanjem. Vinil je kakovostna talna obloga narejena iz več plasti vzdržljive za vlago nepropustne mase. Zgoraj mora imeti debelo trpežno plast, ki je gladka in primerna za ročno ali strojno čiščenje. Spodaj pa ma še eno debelo plast, ki jo naredi trdnejšo in stabilno. Če boste naleteli na vinile, ki nimajo tre kakovostnih plasti in so tanjše, jih ne priporočamo.

Vinilne talne obloge priporočajo lastnikom domačih živali, saj jih je zelo lahko posesati in pomiti, kajti živali puščajo za seboj veliko dlak ter umazanije, ki ni ravno higienična. Na takšni podlagi se lahko mirno igrajo tudi otroci kar na tleh, še posebej, če imate spodaj talno ogrevanje, jim bo vedno toplo, hkrati pa bodo razgibavali svoje ude in bodo v kasnejših letih bolj gibčni ter razviti in zdravi.

Vinilne talne obloge je zelo lahko položiti. Hitro in natančno se jih izreže. Posebej se obnesejo tam, kjer so tla malo bolj dvignjena, kot pri balkonskih vratih, saj so tanka in ne povzročajo ovir. Vinilne talne obloge so nenazadnje zrelo lepe, saj imitirajo druge materiale, kot sta les in kamen. Med 500 odtenki in barvami ter vzorci boste z lahkoto našli točno takega, ki bo sodil k vaši opremi v prostoru.