Potrebujete novo posodo za svoj štedilnik, ker se vam je stara posoda uničila? Ali pa vam primanjkuje posod za kuhanje na štedilniku. Za vas imamo različne tipe posod Woll za vse vrste štedilnikov, od indukcijske do keramike. Na spletni strani https://www.woll-posoda.si/ so vam na voljo posode narejene iz nemške kvalitete, ki vam dajejo navdih in veselje pri kuhanju.

Debelina posode za indukcijsko posodo je od 8 do 9 mm debelo, ki vam zagotavlja popoln stik s kuhalno ploščo ter je izjemno absorbira in hrani energijo. Ker je dno posode  iz odličnega debelega materiala, vam bo omogočila dolgo življenjsko dobo po dolgih letih uporabe ter bo kljub velik uporabi dno ostalo ravno in zagotovilo enako lastnost kot prvi dan uporabe. Je posoda, ki ji je za zaupat, saj jo podpirajo veliko kupcev.

Posoda

Posoda Woll je primerna za vse vrste štedilnikov. To so indukcijske plošče, elektrika, plin, keramika, halogen, lahko pa jo uporabljamo tudi v pečici, vendar moramo dati na stran ročaj, če ima ta posoda možnost za snemanje ročaja. Ne bo vam jo bo treba pomivati na roke, saj jo lahko položite v pomivalni stroj. Tako da, lahko kar veselo kuhate v užitku in strasti in se ne obremenjujte za čiščenje posode.

Ustvaril jo je Norbert Woll in njegova družina Woll že od leta 1979 izdelujejo prvovrstno posodo, ki vam olajša kuhanje, cvrtje in pečenje, pri tem pa boste lahko postali bolj kreativni pri samem kuhanju. Izdelana je iz nemške kakovosti ter ima posebni zaščitni sloj in vrhunski nemški design. Poleg dobre oblike in izdelave, ima posoda Woll priznane certifikate o kvaliteti in varnosti posode s strani nemških agencij za varnost in kvaliteto. Poleg tega pa ima najmanjšo možnost izpustov CO2 plinov in je varčna z energijo ter je obnovljiva. Še ena pozitivna stvar te posode je, da ne uporabljajo PFOA (perfluorooktanojska kislina), ki je škodljivo za naše zdravje.