Tudi vi radi potujete, a ne želite zapraviti pravega malega bogastva za nakup ali izposojo avtodoma? Obiščite spletno stran Robetamobil.si in si oglejte možnosti predelave kombija v avtodom, kar ja zagotovo cenejša rešitev.

Brezskrbno uživanje na počitnicah, ko ste popolnoma sami in neodvisni od drugih so sanje vsakega človeka. Nekaterim sicer ustreza organizirano dopustovanje v hotelu, drugi se odločijo za kampiranje v šotoru, zagotovo daleč najboljša rešitev za vse, ki ste bolj svobodnega duha pa je potovanje s kombijem, ki je predelan v avtodom.

Avtodom, ki je bil nekoč kombi je zelo udoben in praktičen, notranjost pa je popolnoma enaka vsakemu avtodomu – verjemite, da sploh ne boste vedeli, da je bil nekoč kombi in je služil popolnoma drugemu namena kot sedaj. Prednost predelave kombija v avtodom je ravno v tem, da se ponudniki tovrstne storitve lahko v celoti prilagodijo vam in vašim željam – vi lahko izberete, katero in kakšno notranjo opremo želite, po svojih željah si lahko opremite tudi kopalnico. Pri zgoraj omenjenem podjetju imate na voljo kar sedem različnih modelov bivalnih kombijev, ki so namenjeni dvema ali pa štirim osebam.


V predelanem kombiju boste našli praktično vse, kar vam nudijo klasični avtodomi – poskrbljeno bo za vgradnjo oken, za udobna ležišča, manjkali ne bodo niti predali. Vgradili vam bodo tudi kuhinjo, kjer boste našli manjšo kuhalno ploščo, pa delovno površino, pomivalno korito in hladilnik. V kopalnici boste našli stranišče, ogledalo, omarico in ločeno tuš kabino. Pozabili niso niti na vgradnjo vtičnic in luči ter vseh ostalih potrebnih priključkov, pa na oblazinjenje sedežev, predpražnik v voznikovi kabini, ustrezna platišča in žaromete in še bi lahko naštevali.

Le kaj je lepšega kot oditi na potovanje, kjer niste vezani na kakšno vodeno skupino in nimate planiranih obveznih, dostikrat dolgočasnih, ogledov raznih muzejev, cerkva in ostalih znamenitosti. Sami si določite kaj si boste ogledali, če sploh, pa kdaj in kaj boste jedli, s kom se boste družili in podobno. Zapeljite se v kamp za avtodome in si najdite svoj prostor pod soncem, nato pa se le sprostite in uživajte v družbi prijaznih sosedov, s katerimi lahko uživate ob večernem tabornem ognju in poslušate zvoke kitare.