Cene lektoriranja v slovenskem jeziku se razlikujejo glede na vrsto besedila in njegovo težavnostno stopnjo. Na spletni strani lektoriranje Digitpen so objavljene podrobnosti o cenah storitev. Za diplomske naloge je za pravopisno, slovnično in stilno lektoriranje cena običajno med 1,5 in 1,8 evra na lektorsko stran. Za bolj zahtevno stilno delo se za lektoriranje cena dvigne na približno 2,5 evra na lektorsko stran. Za hitro ali prednostno lektoriranje cena za diplomske naloge stane med 2,5 in 3 evri na lektorsko stran.

Cene lektoriranja splošnih besedil v slovenskem jeziku

Pri splošnih besedil v slovenskem jeziku znaša za lektoriranje cena približno 3 evre na lektorsko stran za pravopisno, slovnično in stilno urejanje. Za zahtevnejše stilno delo se za lektoriranje cena povzpne na približno 3,5 evra na lektorsko stran. Hitro ali prednostno delo na splošnih besedilih je za lektoriranje cena variabilna in se giblje med 2,5 in 3 evri na lektorsko stran.

Lektoriranje cena

Cenik lektoriranja strokovnih besedil v slovenskem jeziku

Pri strokovnih besedilih veljajo podobni cenovni standardi kot pri diplomskih nalogah. Pravopisno, slovnično in stilno lektoriranje običajno stane približno 3 evre na lektorsko stran, medtem ko je cena za zahtevnejše stilno lektoriranje nekoliko višja – približno 3,5 evra na lektorsko stran.

Cenik lektoriranja v tujih jezikih

Cenik lektoriranja v tujih jezikih pri DigitPenu je enoten za tako splošna kot strokovna besedila. Pravopisno, slovnično in stilno lektoriranje splošnih besedil stane 8 evrov na lektorsko stran, medtem ko je za strokovna besedila cena nekoliko višja – 10 evrov na lektorsko stran. Poleg tega so na voljo različni popusti kot so popusti za daljše tekste, ki se določijo individualno, ter popusti za tekste, objavljene pri Založbi DigitPen, katere pogoji se prav tako dogovorijo posebej.

Prilagojena cenovna politika za lektoriranje pri DigitPen

Pri izbiri ponudnika lektoriranja sta ključna tako kakovost storitve kot tudi cena. Podjetje DigitPen si prizadeva zagotoviti cenovno dostopne rešitve, ki so primerne za vaš proračun, obenem pa omogočajo pošteno plačilo lektorjem. Njihova cenovna politika je prilagojena glede na vrsto besedila in stopnjo nujnosti lektoriranja. Ne glede na to, ali gre za standardno ali hitro lekturo, vam zagotavljajo hitro in zanesljivo storitev, ki bo zadovoljila vaša pričakovanja.

Posebna ponudba za lektoriranje diplomskih nalog pri DigitPen

DigitPen posebno pozornost namenja lektoriranju diplomskih nalog, saj se zavedajo, da imajo študentje pogosto manj denarja. Zanje so oblikovali ugodno ponudbo, ki vključuje ne le pravopisno, slovnično in stilno lektoriranje, temveč tudi prevajanje povzetka in tehnično oblikovanje. To omogoča študentom celovito in hitro urejanje vsebine na enem mestu. DigitPen tako ponuja podporo pri zaključku študija s kakovostnim lektoriranjem diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog, ki vključuje tudi možnost prevoda povzetka glede na potrebe strank.

Postopek lektoriranja pri DigitPen

Ko se bližate koncu priprave diplomske, magistrske ali doktorske naloge, lahko DigitPen kontaktirate preko njihovega elektronskega naslova za povpraševanje. Hitro vam bodo odgovorili s ponudbo, ki zajema vse potrebne storitve za lektoriranje. Dogovorili se boste glede načina dela, roka oddaje in cene lektoriranja. Vaše delo boste posredovali v obliki Wordove datoteke, saj omogoča potrebne popravke, pri čemer so vaši podatki in vsebina vedno varovani in zaupni.

Svetovanje in pričakovanja pred lektoriranjem

Pred začetkom lektoriranja diplomske naloge se DigitPen natančno posvetuje z vami glede morebitnih posebnih zahtev ali pričakovanj. To vključuje skrbno upoštevanje specifičnih zahtev vaše fakultete, mentorja ali vaših lastnih želja. Po dogovoru besedilo zaupajo izkušenemu lektorju, ki ima ustrezno izobrazbo in znanje za vašo tematiko. Potrdilo o lekturi ali podpis obrazca o lektoriranju fakultete sta na voljo brez dodatnih stroškov, kar zagotavlja, da so vsi formalni postopki urejeni ustrezno.

Lektoriranje cena

Stilni in jezikovni popravki pri lektoriranju

Pri lektoriranju vašega besedila DigitPen ponuja morebitne predloge za stilne izboljšave v komentarjih ob straneh dokumenta. Če je potrebno narediti večje posege v stilno strukturo besedila, se z vami dogovorijo o dodatni ceni, ki je odvisna od obsega dela in potrebnega časa za izvedbo. Vedno pa pazijo, da ohranijo izviren stil avtorja, saj se besedila ne spreminjajo samovoljno. Po končanem lektoriranju prejmete dve datoteki: eno z vidnimi popravki, kjer so vse spremembe označene, ter prečiščeno besedilo, ki je brez pravopisnih napak in pripravljeno za nadaljnjo obdelavo.