Tudi vi razmišljate o tem, da bi začeli oddajati apartmaje ali sobe v turistične namene, a ne veste točno (ali pa se vam ne da), kako upravljati spletne strani, preko katerih lahko ponujate namestitve (npr. Booking.com, Airbnb)? Prepustite to izkušeni agenciji, ki jo najdete na
https://www.optimaplusbooking.com/ in ki namesto vas upravlja vašo nastanitev na prej omenjenih spletnih portalih. Agencija ima že dolgoletne izkušnje na področju marketinga, zato jim lahko verjamete, da vedo, kaj delajo.

Z njihovo pomočjo boste imeli večjo zasedenost nastanitev, saj zaposleni pri agenciji redno posodabljajo profile vaših nastanitev na vseh portalih, kjer pač oglašujete, namesto vas spremljajo trende in potrebe turistov ter iščejo dodatne možnosti, kje bi še lahko objavili vaš oglas. Vse to vam omogoča, da od oddaje turističnih nastanitev na letni ravni dobite več prihodka in to brez dodatnega stresa ter z več prostega časa – saj se ne rabite vsakodnevno ukvarjati s spletnimi portali, kjer oddajate svoje nastanitve –, ki ga lahko porabite za svoje hobije, družino in podobno.

Agencija pa vam ne ponuja zgolj tega, da namesto vas upravlja vaše profile, kjer oglašujete svoje nastanitvene kapacitete za turiste. Na voljo vam ponujajo tri različne pakete, od katerih vsak vsebuje neke določene storitve. Vsi paketi vključujejo optimizacijo stroškov, nato pa lahko agencija za vas postavi in tudi skrbi za vodenje spletne strani, recimo na portalu Booking.com, Airbnb, Expedia, upravljajo lahko tudi vašo lastno spletno stran. Agencija namesto vas fotografira okolico vaše nastanitve in sestavi krajše video posnetke, ki jih nato objavi na vaših profilih; odločite se lahko tudi za to, da agencija namesto vas 24/7 po telefonu ali mailu komunicira s strankami, ki se zanimajo za vašo nastanitev, prav tako pa odgovarjajo na komentarje gostov. Prijavijo vas na Ajpesu in eTurizmu, nato pa lahko Ajpesu namesto vas pošiljajo tudi mesečna poročila. Sestavijo vam tudi pakete za vaša socialna omrežja, ter komunicirajo s čistilnim servisom oz. čistilko. Uredijo vse glede prijave in odjave gostov, izdajo jim tudi račune. V celoti lahko sestavijo besedilo oz. vsebino za vašo spletno stran, pripravljajo različne ponudbe in pakete za vaše goste in še in še.

oddaja in promocija
Če se torej želite izogniti obilici dela, vsaj kar se tiče oddajanja vaših turističnih kapacitet, jih le čim prej kontaktirajte in si izberite paket, ki je najbolj optimalen za vas.