Skuter 25 je varen in udoben in ima odlične 12″ pnevmatike, kakovostne zavore, katere zagotavljajo večjo stabilnost in varnost pri ustavljanju, najdete pa ga tukaj www.peugeot-skuterji.com/kisbee-4t-25kmh-euro-5.html. Dobro manevriranje po cesti in udobje zagotavljajo hidravlični blažilniki, ki naredijo vožnjo mehko in udobno. Velik in raven, vendar nizek sedež je primeren za dve osebi. Ker je nasajen nizko, omogoča enostavno vstopanje in sestopanje z motorja za obe osebi. Tudi sedež je nameščen na višini 76 cm nad tlemi, kar daje odličen občutek varnosti tudi nižjim osebam.

skuter 25

Skuter 25 je znan po nezgrešljivem premium dizajnu podjetja Peugeot, ki je na trgu že dolga desetletja. Zaznamujejo ga natančna izdelava, visokokakovostni materiali in pozornost do podrobnosti. Ker je izjemno kakovosten in hkrati cenovno dosegljiv, ga kupuje največkrat ljudi in je izjemno popularen po vsej Evropi. Vse funkcije vidite na velikem in pregleden zaslonu ter spremljate dogajanje z motorjem, kar vam omogoča sodobni skuter 25. Ta motor lahko vozi kdorkoli, ki je dovolj star in usposobljen za tako vožnjo brez posebnega izpita, saj ne dosega prevelikih hitrosti in ni preveč močan.

Skuter 25 ima tudi zelo velik predal pod sedežem, v katerega lahko spravite čelado in še marsikaj drugega, če greste na izlet, zmenek ali po nakupih, v službo ali v šolo. Na sedežu ima tudi priročen kavelj za varno pritrditev torbe, nahrbtnika, aktovke ali košare in zagotavlja praktično uporabnost. To vozilo je zelo poceni za nakup, vzdrževanje in ne potrebujete nobene registracije, prostor za shranjevanje ali kar koli drugega, kar bi obremenilo vaš proračun. Splača se obiskati zgornjo povezavo, kjer vas čaka lep skuter 25.

Če niste gotovi, ali je motor za vas pravi, ga preizkusite in se prej posvetujte s prodajalcem, ki vam bo pojasnil vse, kar vas zanima v zvezi s tem hitrim in poceni vozilom za vsakogar, še posebej pa je priročen za dame, ki ga rade vozijo.