Vsi, ki nimate časa razmišljati in raziskovati, kaj jesti, vendar se vseeno želite zdravo in uravnoteženo prehranjevati, izberite prilagojen jedilnik. Tovrsten jedilnik je prilagojen vašim željam, okusu in življenjskemu slogu. Predlagana živila in recepti, ki jih imate radi so zelo preprosti za pripravo.

Zakaj sploh izbrati personaliziran jedilnik?
Preprosto zato, ker s pravo prehrano lahko izboljšate kakovost življenja. Vse se začne s spremembo navad, ki postopoma in brez nepotrebnega kompliciranja izboljšujejo vaše splošno počutje in tudi življenjski slog. Personaliziran jedilnik za en teden vam bo pomagal, da nove prehranske navade lažje usvojite in tako poskrbite za zadosten vnos vseh potrebnih hranil. Vse to pa seveda brez stresa. Z jedilnikom, ki vam ga predpiše strokovnjak, ni treba pretirano razmišljati, kaj in kako jesti. Še posebej pa pozabite na preračunavanje količin in kalorij zaužite hrane, saj so to za vas storili strokovnjaki.

personaliziran jedilnik

Personaliziran jedilnik je primeren za vse, ki si želite spremembe prehranjevalnih navad.

Za koga je primeren personaliziran jedilnik?
Prilagojen jedilnik je primeren za vse, ki si želite zdrave ideje za pripravo enostavnih in zelo okusnih obrokov, ki ne želite izgubljati časa z raziskovanjem, kaj je priporočljivo, da jeste in česa ne smete jesti. Tudi za vse tiste, ki vam primanjkuje časa za priprav zdravih in okusnih obrokov, ki vas nasitijo in vam omogočajo koncentracijo za delo, ki ga opravljate. Seveda je primeren tudi za vse, ki potrebujete podporo in nasvete pri spreminjanju prehranjevalnih navad. Verjemite skupaj s pomočjo strokovnjaka vam bo uspelo.

Kaj vse vsebuje personaliziran jedilnik, ki je narejen posebej za vas:
• Živila in prilagojene recepte, ki jih imate radi.
• Natančen izračun mikro in makro hranil ter kalorijski vnos, ki je seveda prilagojen življenjskemu slogu, potrebam, željam in zastavljenim ciljem.
• Priložen nakupovalni listek, ki vam bo v pomoč pri nakupu vseh potrebnih živil.
• Po potrebi prilagojen tudi za rekreativne in profesionalne športnike ter vegetrerjance, vegane in vse druge prehranske navade, ki jim že sledite.