Želite otroku podariti zabavno darilo? Potem je štampiljka z imenom odlična izbira, ki ga bo zagotovo razveselila. Stampy štampiljke z imenom pa se prvenstveno uporabljajo za označevanje otroških oblačil, ki jih malčki predvsem v vrtcu zelo radi izgubijo. Slovijo po svoji kakovosti in kvalitetnem črnilu, ki se z oblačil ne izbriše zlahka. Na voljo vam je kar deset različnih modelov štampiljk, ki so primerni za deklice in dečke. Izberite tisto, ki vam je najbolj všeč in priročno označite obleke, nahrbtnike, kape in drug tekstil.

Prav vsaka štampiljka z imenom je personalizirana – to pomeni, da ob naročilu napišete željeno ime, proizvajalec pa nato izdela ustrezno štampiljko. Slednja je zato lahko tudi odlično in priročno darilo.

štampiljka z imenom

Kako se uporablja štampiljka z imenom?

Pred prvo uporabo proizvajalec svetuje, da preberete navodila za uporabo. Mi pa vam na kratko predstavljamo, kako začeti z odtisovanjem in kako shranjevati štampiljko.

Štampiljko z imenom vzemite iz embalaže, odprite pokrovček in štampiljka je pripravljena za uporabo. Ima že vstavljeno in pripravljeno polnilo s črnilom, tako da sestavljanje ni potrebno. Preden štampiljko uporabite, jo najprej odtisnite na papir, da s tem poskrbite za kar najbolj enakomerno porazdelitev črnila po površini. Nato lahko pripravite izdelek, torej neko oblačilo ali kar koli drugega, površino lepo poravnajte in štampiljko odtisnite.

Ko končate oziroma štampiljko odtisnete, jo ustrezno zaprite, sej boste s tem preprečevali izsuševanje ali celo predčasno uničenje izdelka. Da se barva dobro vpije, potrebuje vsaj en dan, zato boste morali oblačilo še nekaj časa pustiti pri miru. Kar se tiče pranja oblačila, pa lahko za to uporabite tudi pralni stroj. Štampiljka, ki vam je na voljo pri Stampy Shop, ima dovolj črnila za do tisoč odtisov, primerna pa ni le za tekstil, temveč tudi za druge izdelke, kot so na primer šolski zvezki, kar pomeni, da je lahko namenjena tudi otroški uporabi. Naročite svojo še danes in preizkusite vse možnosti, ki vam jih ponuja.