Bohinj je priljubljena destinacija za preživljanje dopusta tako poleti kot pozimi. Če želite v Bohinju preživeti več dni, se lahko odločite za najem apartmajev Ukanc. Gre za moderno urejene apartmaje, ki imajo pridih alpskega stila. Apartmaji vas zagotovo ne bodo razočarali, saj so polno opremljeni in ponujajo udobno preživljanje prostih dni. Ne glede na to, ali se odločite za dopust poleti ali pozimi, imate na voljo več aktivnosti, ki obiskovalcev Bohinja ne razočarajo.

ukanc apartmaji

Ukanc apartmaji vas ne bodo razočarali

Izbira apartmaja je zelo pomembna, ko se odpravljate na dopust. V primeru, da se odpravljate v Bohinj, se lahko odločite tudi za apartmaje Ukanc. Ukanc apartmaji združujejo tradicijo in moderno urejenost prostora. Urejeni so v alpskem slogu, vseeno pa so polno opremljeni z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete za udobje. Vsi apartmaji imajo tudi pogled na čudovito naravo, ki je značilna za Bohinj.

V vsakem apartmaju najdete tudi brezplačno internetno povezavo, televizijo in podobno. Taki apartmaji so primerni za vsako vrsto turista. Lahko jih uporabljajo pari, družine z otroki ali pa skupina prijateljev. Predvsem so odlična izbira za vse, ki si želijo sproščujočega dopusta v naravi.

Odlično izhodišče

Ukanc apartmaji so odlično izhodišče. Največ ljudi se odloča za Bohinj, kot turistično destinacijo, zaradi čudovite narave. Ljudje se sicer ukvarjajo z različnimi aktivnostmi, ampak vsi so radi v naravi. Pozimi se lahko iz apartmajev odpravite na smučarske proge v bližini. Prav tako pa se lahko lotite tudi ostalih zimskih športov, kot je tek na smučeh in podobno.

Poleti pa so Ukanc apartmaji odlično izhodišče za vse pohodnike. Ker je Bohinj v središču Triglavskega narodnega parka, je v okolici veliko vrhov. Odločite se lahko za obisk katerega od vrhov ali pa se odločite za bolj preprost sprehod po ravnem. Odpravite se lahko tudi kolesarit ali pa na kopanje v Bohinjsko jezero.